nlc.hu
Aktuális

Szex miatt állt a HÉV

A sínek mellett szerelmeskedő pár miatt órákig állt a HÉV

Eljárást indított a rendőrség.

Majdnem elütötte a HÉV azt az ittas párt, akik a sínek mellett szerelmeskedtek pár napja Budapesten, a Lechner Ödön fasornál. Éppen az esti órákban közlekedett a szerelvény, amikor az egyik utas észrevette, hogy egy férfi fekszik a sínek melletti köveken.

Pont kifelé néztem az ablakon, zenét hallgattam és láttam, hogy egy ember ott fekszik. Azt hittem, hogy beesett vagy elütötte a HÉV. Lehúztam egyből az ablakot és kikiabáltam, hogy <<segítsünk?”>>” – mesélte a szemtanú a Tényeknek. Szerinte a pár nagyon meg volt zavarodva. “A nő azt se tudta, hova rakta a táskáját, szóval szerintem nem csak italról lehetett szó. Lehetett bennük kábítószer is, mert nagyon furcsán viselkedtek”  – jegyezte meg.

Úgy tudni, a férfi éppen az aktus közben esett el, ekkor érkezett a HÉV és magával sodorta. Nem sokon múlt, hogy beessen a szerelvény alá. A szerelmespár nem sérült meg súlyosan, a helyszínen ellátták őket a kiérkező mentősök.

A rendőrség közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt eljárást indított a férfival szemben.

A baleset miatt több HÉV-járat is kimaradt, órákig állt a forgalom.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top