nlc.hu
Aktuális

A debreceni anya-fia öngyilkosság okai

Anyagi gondok miatt vihette halálba a kisfiát a debreceni nő, együtt léptek a vonat elé

Kilátástalannak látta a helyzetüket az egyedülálló anya.
debreceni gázolás,

Félt, hogy egy öröklési vita miatt elveszíti otthonát, ezért vihette halálba 14 éves kisfiát az a debreceni nő, aki a gyermekével együtt vonat elé vetette magát kedd éjszaka – értesült a Tények. A Debrecen és Apafa között száguldó IC-vonatok egyike elé lépett ki az 53 éves Gabriella az általános iskolás fiával, Rolanddal együtt. Az anya a sínek között sétált és magával ránthatta a fiát is. A mozdonyvezető ugyan vészfékezett, de esélye sem volt megállni. A vonat mindkettőjüket halálra gázolta. 

Egy debreceni társasházban éltek, a nő az édesanyjától örökölte meg a 10. emeleti lakást, de mivel az ingatlan a rokonaival közös örökség, el kellett volna adnia. Nem tudtak volna hova menni, a gyermekét egyedül nevelő nő ezért kétségbe esett, kilátástalannak látta az anyagi helyzetüket.

A szomszédok zárkózottnak ismerték őket, de – mint mondták – az anya és fia nagyon közel álltak egymáshoz, sokszor látták őket esténként együtt sétálni. Kedd éjszaka azonban az otthonuktól néhány kilométerre lévő vonatsínekhez indultak, és onnan már tértek vissza. A házban élőket lesújtotta a tragédia; nem értik, miért szánhatta magát ilyen szörnyű tettre az anya.

A rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja a tragédiát.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top