Aktuális

Kalácsok, tormák, sonkák a Lidl kínálatában

Már csak egy hét van húsvétig, ami a karácsonyi ünnepek után a második legforgalmasabb időszak a kereskedelemben. Az áruházak polcain már javában elérhetőek a húsvéthoz kapcsolódó termékek.

Kedvező árú húsvéti termékek

A mindig népszerű Favorina édességek mellett húsvéti csokoládék, sütéshez szükséges alapanyagok, húsvéti dekorációk, valamint az ünnep elengedhetetlen hozzávalói, sonka, kalács, különböző tormák és friss zöldségek, gyümölcsök is megtalálhatóak az üzletek polcain.

Sonkák nagy választékban

A 16-féle sonka között sertésből és pulykából készült termékek, füstölt-főtt sonka, valamint a hagyományos eljárással készült Pikok Pure szívsonka is kapható, mely egyenesen a füstről érkezik, hosszú pácolással, kizárólag sózással és füstöléssel készül, és nyersen, főzve vagy sütve is fogyasztható. A húsvéti sonkák ára kilogrammonként 1689 és 4599 Ft között alakul, így a kínálatban mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

 

 

Ínyencek asztalára

A mindig népszerű Hazánk Kincsei tormából háromfélét kínál az áruházlánc: a reszelt torma és az erős reszelt torma mellett a Csupros tejszínes változat is elérhető a polcokon. Ínyenceknek a birsalmás torma kitűnő választás lehet, így a kínálatban mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. A Hazánk Kincsei reszelt tormák most 60 százalékos kedvezménnyel 169 forintért vásárolhatók meg.

Sonka mellé

A húsvéti időszak méltán népszerű termékei közé tartoznak a helyben sütött pékáruk kínálatában elérhető kalácsok és bejglik is, így az állandó termékkínálatban mindig helyet kapó 400 grammos vajas fonott kalács mellett az ünnephez közeledve a gyümölcsös, a háromágas fonott kalács, a húsvéti sós kalács, valamint idei újdonságként a sós-tormás, valamint a Diawellness tönköly kalács is az asztalra kerülhet, melyek ára ízesítéstől és kiszereléstől függően 299 Ft és 699 Ft között alakul. A kalácson kívül ilyenkor is megtalálható a bejgli mákos, diós és gesztenyés ízekben, amelyeket most 25 százalékos kedvezménnyel 599 Forintért kínál az áruházlánc.

Kalácsok, tormák, sonkák a Lidl kínálatában

Zöldségek, gyümölcsök

A sonka és kalács mellé elengedhetetlenek a friss zöldségek és gyümölcsök, melyek közül a legnépszerűbbek ebben az időszakban az újhagyma, a hónaposretek, a fürtös paradicsom, a kígyóuborka és a TV paprika, valamint nem utolsó sorban a minden esetben hazai termelőktől érkező fejessaláta. A termékek mindig frissen, könnyen átláthatóan és esztétikusan kerülnek a boltok polcaira.

Húsvétkor is, ahogy minden időszakban, megújuló akciókkal vár mindenkit a Lidl, hiszen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a vásárlók a lehető legjobb árakon intézhessék a bevásárlást. A hétről-hétre megújuló akciók rendkívül népszerűek és keresettek, csak úgy, mint a „Többet adunk” akciók, amelynek keretében a vállalat a kötelezően előírt 15% helyett akár 50%-os kedvezményt is biztosít vásárlóinak. A Lidl Plus applikációval pedig többek között az automatikusan aktiválódó ajánlatoknak és a személyre szóló kuponoknak köszönhetően még tovább csökkenthetik kiadásaikat a vásárlók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top