nlc.hu
Aktuális

Tömeg és meglepetés Magyar Péter tüntetésén

Nagy tömeggel zajlott le a Magyar Péter által szervezett tüntetés

Magyar Péter meghirdette a következő tüntetés időpontját és megfogalmazta, mit tenne, amennyiben kormányra kerülne.

Nagy tömeg gyűlt össze a Magyar Péter által rendezett tüntetésen. A résztvevők között a korábban már Magyar Péter mellé álló Nagy Ervinen kívül megjelent Bálint András színművész, Szigetszentmiklós polgármestere, Tarr Zoltán református lelkész, Rost Andrea operaénekes is. Az rendezvény egyik hangsúlyos eseménye volt, hogy a református lelkész Balog Zoltán nevében is bocsánatot kért a kegyelmi ügy kapcsán, Magyar Péter pedig gyakorlatilag választási beszédként foglalta össze, mihez kezdene, ha kormányra kerülne.

Fotó: Vörös Szilárd

Fotó: Vörös Szilárd

Beszédében olyan tervek hangzottak el, mint esélyegyenlőségi minisztérium létrehozása, a KLIK beszüntetése, az európai ügyészséghez való csatlakozás, illetve a magyar vidék és a kkv-k támogatása. Polt Péternek a helyszínről több kérdést is feltett, többek közt azt, hogy valóban belenyúltak-e a Schadl-Völner ügy aktáiba, mikor tervezik az ügyben meghallgatni az érintett minisztereket és a kormányfőt, továbbá miről kérdezte az ügyészség a volt igazságügyi minisztert. 

A következő tüntetés időpontját anyák napjára hirdette meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top