nlc.hu
Aktuális
Lopni tanította három gyerekét egy anyuka

Tolvajmami: lopni tanította kicsi gyerekeit Nyíregyházán

7-8 éves gyermekeit tanította lopni a DM-ben egy fiatal nő.
Rendőr bilinccsel az övén

Egy fiatal dunántúli nő a nyíregyházi DM-ben tanította lopásra kisgyermekeit. A biztonsági kamera felvétele szerint a drágább árucikkeket elrejtő tolvaj nőnek a gyerekei is segítségére voltak – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség. A többgyermekes, fiatal anyuka kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt áll  bíróság elé.

A vádirat szerint az átmenetileg Nyíregyházán tartózkodó fiatal nő

 

tavaly májusban bement egy belvárosi drogériába három kiskorú gyermekével együtt azért, hogy segítségükkel termékeket lopjon. A család egy óra hosszat tartózkodtak az üzletben, majd közel 40 ezer forint értékben napszemüvegeket, arckrémet és egyéb dekor kozmetikumokat loptak el. A nő gyermekei ruházata mellett a

nála lévő táskába és kabátjába rejtette az árukat.

A kicsik végig figyelemmel kísérték anyjuk tevékenységét, segítségére voltak az elvenni kívánt tárgyak elrejtésében, maguk is tettek el árucikkeket az anyjuk táskájába. Az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztést kért a gyermekei erkölcsi fejlődését veszélyeztető anyára, pártfogó kirendelése mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top