nlc.hu
Aktuális

Fürdés közben érte áramütés, keresik a felelősöket

Zuhanyzás közben érte áramütés a 27 éves Katikát, keresi a felelősöket az édesanyja

Képtelen feldolgozni a lánya halálát.
zuhany

Szoboszlai Katalin 27 éves lánya, Katika tavaly februárban szenvedett halálos áramütést zuhanyzás közben. A tragédiával összefüggésben halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt indult akkor nyomozás, ám azt megszüntették. Bő egy év után ismét arra jutott a rendőrség, hogy nem történt bűncselekmény. Az édesanya most mindent megtesz, hogy a szerencsétlenség ne maradhasson felelős nélkül – írja a Blikk.

A történtek után a 44 éves nő képtelen volt tovább élni a saját házában, ezért eladta és albérletbe költözött. A lapnak arról panaszkodott, hogy súlyos depresszióval küzd, és emiatt dolgozni sem tud. “Minden nap megyek a lányomhoz a temetőbe, (…) képtelen vagyok ezt az egészet feldolgozni” – nyilatkozta megtörten, hozzátéve: a végsőkig fog harcolni a halott lánya igazáért.

Katalin úgy véli, amikor hivatalból cserélték a villanyórát a ház előtt, az árambekötést végző szakemberek nem vizsgálták meg kellőképpen a földelést. Ügyvéddel küzd továbbra is azért, hogy egyszer végre kiderüljön, ki a felelős Katika haláláért.

Korábban Hajmáskéren amiatt történt halálos áramütés, hogy rosszul lettek bekötve a vezetékek. Akkor egy 10 éves kislány halt meg fürdés közben.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top