nlc.hu
Aktuális

Felépült, és már otthon az ötödikről kizuhant kisfiú

Hazatérhetett a kórházból az ötödikről kizuhant 3 éves kisfiú: „Bukóra soha többé nem tesszük az ablakot”

Jonatán túlélte a 15 méteres zuhanást, sőt maradandó sérülés nélkül megúszta.
ablak

Egy hét alatt felépült az ötödikről kizuhant 3 éves kisfiú, és már haza is térhetett csepeli otthonába az édesanyjával – írja a Blikk. “A 3 törött bordájának gyógyulása ugyan még 6 hétig is eltarthat, de már a saját lábán hagyta el a kórházat. Még kissé bicegett, de szuperül érzi magát” – mesélte Szabrina.

Azt is elmondta a lapnak, hogy azóta szobát is váltottak. “Bukóra soha nem tesszük többé az ablakot, de egy nagy szekrényt is odahúztam a biztonság kedvéért, hogy semmiképp ne férjen hozzá” – hangsúlyozta az anyuka. Jonatán ugyanis a szerencsétlenség napján valahogy kinyitotta a bukóra tett ablakot, és szándékosan – erre a párkányon lévő lábnyomai utaltak – „játszásból” kivetette magát rajta. “Gyakran felmászik az asztalra, ahonnan leugrik, így biztosan most is csak játékból vetette ki magát az ablakból” – mesélte korábban Szabrina.

A rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás során azt vizsgálják, pontosan kinek a mulasztása miatt történhetett meg a tragikus eset, ugyanis többen is tartózkodtak ott. Az anyuka korábban azt nyilatkozta, hogy ő éppen zuhanyzott, a lakásban lévő nagymama és a többi gyerek pedig csak két percre hagyták magára Jonatánt a szobájában, ahol az ágyára felállva valahogyan kinyitotta a bukóra állított ablakot. 

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top