nlc.hu
Aktuális
Kizárták az esti döntőből az Eurovízió egyik versenyzőjét

Kizárták az esti döntőből az Eurovízió egyik versenyzőjét

Szokatlan és botrányos események borzolják a kedélyeket a dalverseny döntőjén, felborítva ezzel az este forgatókönyvét is. Az ügy már a rendőrségnél van.

A holland versenyző, Klein kizárását a Eurovíziós Dalfesztivál szombati döntője előtt néhány órával jelentették be. A kizárás oka egy kulisszák mögötti esemény, amit jelenleg a svéd rendőrség vizsgál: panaszt tett az énekes ellen egy női stábtag. Mivel jelenleg eljárás van folyamatban, a szervezők úgy döntöttek, hogy nem lenne helyénvaló Klein részvételével folytatni a versenyt. Hogy mi történt pontosan, azt egyelőre nem tudni, a vizsgálat miatt rendkívül diszkréten kezelik a helyzetet, az viszont mindenképpen annak komolyságáról árulkodik, hogy már a hatóságok vették kezükbe az ügyet.

Klein egyébként azzal is borzolta a kedélyeket, hogy nem tudott részt venni a pénteki két ruhapróbán. A szervezők azt nyilatkozták, hogy az incidens kivizsgálása folyamatban van, és bár pletykák valamilyen összefüggést gyanítottak Izrael csapatával kapcsolatban, a szervezők megerősítették azt is, hogy a probléma valójában nem érintett semmilyen más előadót vagy delegációs tagot.

Forrás: skynews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top