nlc.hu
Aktuális
Egészségtudatosan élni és spórolni? Velünk megtehetitek!

Egészségtudatosan élni és spórolni? Velünk megtehetitek!

Nálunk, az ALDI-nál a jó dolgok együtt járnak, mint az egészségtudatos termékek és az alacsony árak!

Egészségtudatosan élni és spórolni? Velünk megtehetitek!

Mindenkire figyelünk!

Üzleteinkben közel 500 mentes és egészségtudatos termék közül választhattok, legyen szó félkész vagy késztermékről, illetve a főzéshez, sütéshez elengedhetetlen alapanyagokról. Speciális árucikkeink könnyű azonosításához egyedi jelölőrendszert is bevezettünk, amivel egyszerűen tájékozódhattok üzleteinkben. Pénztárcabarát áron kínált mentes termékeink remek minőségét különböző versenyeken elért díjaink is bizonyítják évek óta. Gazdag választékunk megismeréséhez lapozzátok fel online elérhető új tematikus termékkatalógusainkat és válogassatok kedvetekre ENJOY FREE! és JUST VEG! saját márkás mentes és egészségtudatos termékeink között!

Egészségtudatosan élni és spórolni? Velünk megtehetitek!

Most féláron kínáljuk a spárgát!

A spárga a tavasz egyik legizgalmasabb zöldsége, amely pillanatok alatt elkészíthető, számos formában tálalható, és egészséges is. A zöld és fehér sípokat csak megfelelő módon kell meghámozni, szárukat finoman visszavágni, és máris konyhakészek! Amíg tart a spárgaszezon, addig áruházainkba a mindennap frissen érkező zöldségek és gyümölcsök széles kínálatában természetesen a zöld és a fehér spárga is megtalálható, amit május 9. és 15. között is jelentős kedvezménnyel árusítunk, sőt, május 18-án, Szuper szombatunkon, az 500 grammos spárgacsomagot 1499 forint helyett csupán 749 forintért vásárolhatjátok meg.

Egészségtudatosan élni és spórolni? Velünk megtehetitek!

Mozogjunk együtt!

Az egészséges életmódhoz a táplálkozáson túl a rendszeres testmozgás is hozzátartozik. A közösségi eseményeknek régóta elkötelezett támogatói, partnerei vagyunk, így idén június 1-jén is velünk együtt sportolhattok a 29. ALDI Női Futógálán, a budapesti Népligetben. Az 1000 méteres családi futástól akár 17,5 kilométerig, egyéniben, párban és váltóban egyaránt tudtok nevezni, így biztosan mindegyikőtök megtalálja majd az erőnlétének megfelelő, számára ideális versenyszámot. A futógálára online május 29-én éjfélig nevezhettek. Egy csajos nap és sportos pillanatok várnak Rátok!

Az ALDI-nál a jó dolgok együtt járnak, mint az egészségtudatos életmód és az alacsony árak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top