nlc.hu
Aktuális
Razer™ gaming csúcstermékek a legújabb SPAR hűségpromócióban!

Razer™ gaming csúcstermékek a legújabb SPAR hűségpromócióban!

Csúcsminőségű Razer™ gaming számítástechnikai termékek várnak rád akár 30-50 százalékos kedvezményekkel 2024. május 23. és augusztus 4. között a SPAR Magyarország legújabb hűségpromóciójában.

A SPAR Magyarország folyamatosan vizsgálja a fogyasztói trendeket és ezek alapján szervezi meg minden évben pontgyűjtő hűségakcióit vásárlói számára. Az iskolai nyári szünetre időzítve a legújabb SPAR promócióban ezúttal olyan csúcsminőségű számítástechnikai eszközök kaptak helyet, amelyeket kifejezetten játékosoknak fejlesztettek, de azoknak is kitűnő megoldást jelentenek, akik például a munkájukban szeretnének professzionális eszközöket használni.

A Razer™ diktálja a gamer trendet

A Razer™ a világ egyik vezető lifestyle gamer márkája, amely egyet jelent a prémium gamer életérzéssel. A háromfejű kígyó logója pedig az egyik legismertebb szimbólum a videójátékos és az e-sport közösségekben. Díjnyertes termékei között nagy teljesítményű számítógépes játék-kiegészítőket találsz. A Razer™ több mint 175 millió felhasználóval és saját szoftverplatformmal is rendelkezik.

Razer™ gaming csúcstermékek a legújabb SPAR hűségpromócióban!Tizenegy csúcsterméket vihetsz haza

A SPAR hűségakciójában a Razer 11 csúcsminőségű terméke vár rád, köztük egy-egy vezetékes és vezeték nélküli gaming egér, Gigantus V2 Large egérpad, ultravékony billentyűzet csuklótámasszal, valamint egy állítható világítással rendelkező mechnikus gaming billentyűzet. A játékok kitűnő hangzását két vezetékes és egy vezeték nélküli fejhallgató garantálja, a Razer™ Seiren V3 Mini mikrofonnal pedig professzionális hangzást érhetsz el zajosabb környezetben is. A hűségakció non plus ultra terméke a kiemelt üzletekben elérhető deréktámaszos Razer™ Enki gaming szék, amely egy hosszabb játék, vagy akár a munka során is biztosítja számodra a maximális kényelmet.

Így gyűjtsd a SPAR pontokat

2024. május 23. és július 31. között a Razer™ hűségpromócióban a SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházakban minden elköltött 1000 forint után 1 hűségpontot kapsz. Ha összegyűlt 20 hűségpontod, akkor jelentős, 30-50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatsz a Razer™ 11 csúcsminőségű gamer termékéből egészen 2024. augusztus 4-ig. A SPAR online shopban történő megrendelés és a drive-in átvétel esetében hűségpontkiadásra és beváltásra is van lehetőség.

További részletekért kattints a következő linkre: www.spar.hu/razer-2024

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top