nlc.hu
Aktuális
Tatabányai harcművész börtönbüntetése

Egészen beteg módszerekkel kínzott embereket a dunántúli harcművész

A férfi rendszeresen fenyegette, bántalmazta élettársát, börtönbe kerül a kínzás miatt.

Elítélte a tatabányai bíróság azt a férfit, aki rendszeresen fenyegette és bántalmazta élettársát. A vádlott rendszeresen zaklatta, bántalmazta két áldozatát, emellett személyi szabadságukban is korlátozta őket. A kínzás miatt „cserébe” 1 év 3 hónap börtönre és 2 év közügyektől eltiltásra ítélte a Tatabányai Törvényszék. A sértett és a vádlott Tatabányán élt, egy családi házban. Három évvel ezelőtt

a vádlott viselkedése megváltozott, egyre agresszívebb lett,

dühkitörései voltak, furcsán is viselkedett, élettársát mindenért megalázta, szidalmazta. Rendszeresen megfenyegette, mert a nő nem akart az ő küzdősport tanítványa lenni. Miután házba fogadta korábbi munkatársát, a másik sértettet, féltékeny is lett és megöléssel fenyegette a nőt.

Rendőr bilinccsel az övén

Képünk illusztráció. (Fotó: Pixabay)

2021. áprilisában már rendszeresen bántalmazta a sértettet,

harcművészeti tevékenységhez használt eszközökkel ütötte, illetve rugdosta. Fanyélre zsinórral erősített fagolyóval homlokon ütötte, majd kirúgta a lábát, így a sértett elesett, elvesztette az eszméletét. A földön fekvő sértettet tovább ütlegelte, a hajánál fogva berángatta a teraszra, ahol egy székre ültette, majd síbottal a hátára ütött, és a székkel együtt felrúgta.

A vádlott több alkalommal bezárta a sértettet,

a nőt napokig munkába sem engedte. Volt, hogy a nőt 15-20 percre a konyhaasztal lábához bilincselte. A férfi sértettet szintén az asztal lábához bilincselte, letérdepeltette, és “légyfogó játékra” kényszerítette; a bilincset csak akkor vette le róla, ha sikerült elkapnia egy legyet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top