nlc.hu
Aktuális
Így búcsúzott a sztárvilág Tompos Kátya színésznőtől

Így búcsúzott a sztárvilág Tompos Kátya színésznőtől

41 éves korában, péntek hajnalban elhunyt Tompos Kátya. A tehetséges színésznőtől a hazai sztárvilág tagjai is elbúcsúztak.

Hosszan tartó betegség után elhunyt Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész, énekes – tudatta a család és Tompos Kátya menedzsmentje pénteken. A hír az egész országot megrendítette, fájdalmukat és megdöbbenésüket pedig a hazai sztárvilág tagjai is kifejezték közösségi oldalaikon. 

Fotó: Rozmanitz Gábor

Fotó: Rozmanitz Gábor

Tóth Gabi megtörten nyilatkozott

Az énekesnő Instagram-oldalára feltöltött posztjában néhány sorban búcsúzott a tehetséges színművésztől.

„Nem tudok és nem is akarok mit írni….egyszerűen nem lehet…
Nyugodj békében Kátya” – írta.

Rónai Egon az elsők között búcsúzott

Rónai Egon szívszorító sorokkal búcsúzott a Kátyától, bejegyzésében pedig megosztotta az egyik ikonikus dalát is.

„Tompos Kátya. A csónak elindult a végtelenbe. De nem volt magányos. Százezrek támogatása, szeretete kísérte az utolsó hetekben. Jó utat, Kátya!”

Keresztes Ildikó is elbúcsúzott 

Keresztes Ildikó is közösségi oldalán búcsúzott el Kátyától. 

„Drága Kátya, már nélküled megy tovább a Magános csónak…ülök a reptéren és csak nézek magam elé, hogy ez biztos csak egy rossz álom…
Ilyenkor “jóesetben” rájövünk hogy milyen könnyen itt tud lenni a vég és mégis egyre gonoszabb és könyörtelenebb ez a világ…
De miért??? Annyira törékeny a lét…”

ByeAlex-et megérintette Kátya története

Bár nem ismerte személyesen, a zenészt mégis nagyon megérintette a színésznő története, akitől szintúgy közösségi oldalán búcsúzott. 

„Elhunyt egy fiatal, tehetséges nő. nem ismertem személyesen, mégis megérint a története.
nagy tisztelettel gondolok rá. a hozzátartozóknak, barátoknak pedig őszinte részvétemet nyújtom, mert egy ilyen űrt tudom, hogy semmi nem tölthet majd be. az viszont biztos, hogy mindig emlékezni fogunk rá.”

Ember Márk és Nagy Sándor is elköszönt

24 órán át elérhető posztjaikkal búcsúzott a színésznőtől Ember Márk és Nagy Sándor is.

„Ez most nagyon nagyon nem jó így…..Ennek nem így kellett volna történnie.” – fogalmazott Sándor.

Tóth Vera hosszasan írt

Az énekesnő egy hosszú bejegyzés keretében fogalmazta meg gondolatait. 

„Öt évvel ezelőtt az Ördögkatlan Fesztiválon forgatták le a 2019-es Színházak Éjszakája hivatalos videoklipjét Kátyával, Hrutka Robival, nameg számtalan színészóriással, zenésszel, nagy-nagy emberrel. Mi épp Palkonyán üldögéltünk a kertben néhány (közös) ismerőssel, mikor besétált a stáb Vecsei Hasival, Kátyával, Robival. Ecsetelték, hogy keresnek egy szép kis gangot, falusi helyszínt is az egyik képkockàhoz. Azonnal mondtuk nekik, hogy a portánk ajtaja nyitva áll ezelőtt a jelenet előtt, jöjjenek csak nyugodtan. Majd megkérdezték, hogy volna e kedvem szerepelni egy kicsit benne? Így termettem én spontán, egy kedves, ugri-bugri csodacsaj, egy angyali lélek mellett tátogva a szöveget. Tavaly szerettem volna meghívni Kátyát vendégművésznek, beszéltünk vagy két órát telefonon, őszinte volt, olyan érzést keltett, mintha már régóta jó barátok lennénk és nagyon örültem neki, hogy ennyi mindent hallok tőle. Erőt sugárzott, csicsergett a vonal másik végén, érezhetően szépen, lassan haladt és bízott, rendületlenül. Mindig is azt éreztem, hogy ő olyan ember, akinek szeretnék a közelében lenni, szeretnék vele valami szépet alkotni és nagyon drukkoltam neki, hogy jobban legyen, sőt egyáltalán, meg se fordult bennem a gondolat, hogy ez az egész majd a végtelen, és örökké tartó halálba torkollik. Kátya! Te Szép lány, te angyalka voltál, s lettél. Szeretnék veled még énekelni, úgyhogy majd ha nekem is eljön az időm, keresni foglak.

Addig is evezek a magányos csónakban, az élet vizén és igyekszem nélküled, a tehetséged, a melengető szép személyiséged nélkül élni tovább. Itt nem lesz könnyű ez, de neked könnyed, finom átjutásért imádkozom a fényeken túlra, az örökre szépekhez… Keresd meg a Julikát is, kezdjétek el alapítani a zenekart, nemsokára jövök…

Ezt olvastad már?

Meghalt Tompos Kátya

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top