nlc.hu
Aktuális
Ryan Reynolds a közép-európai Hawaii-ként írta le Budapestet, Orbán Balázs pedig rögtön hitt is neki

Ryan Reynolds a közép-európai Hawaii-ként írta le Budapestet, Orbán Balázs pedig rögtön rá is kapott a szlogenre

A miniszterelnök politikai igazgatója rögtön hitt is a színésznek aki egy hónapig tartózkodott Budapesten egy filmforgatás okán.

Ryan Reynolds és Blake Lively családjukkal Budapestre érkeztek, mivel a színész itt forgatja a Mayday című akciófilmjét.  Bár szigorúan ügyelnek a biztonságukra és a legtöbb időt a szállodájukban töltik, a Deadpool sztárja így is szakított egy kis időt arra, hogy rápillantson Budapest szépségeire. 

Így vélekedik Magyarországról

Így történt meg az az eset, hogy Reynolds egy 24 órán át elérhető Instagram-fotót posztolt magáról, melyen azt láthatjuk, hogy a Szépművészeti Múzeum áll verőfényes napsütésben, napszemüveget viselve. A fotóhoz néhány kedves gondolatot is írt: 

Minden másodpercét imádtam a budapesti munkának. Sokan „Közép-Európa Hawaiijának”, tartják, és habár senki sem hívja így, de nagyon meleg az idő, gyönyörű és végtelenül lenyűgöző város.

Fotó: Ryan Reynolds Instagram-oldala

Fotó: Ryan Reynolds Instagram-oldala

A hollywoodi híresség posztját a miniszterelnök politikai igazgatója, vagyis Orbán Balázs is látta, és gyorsan meg is osztotta Twitteren azzal a szöveggel, hogy „Isten hozta a közép-európai Hawaii-ban, vagyis Budapesten”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top