nlc.hu
Aktuális
Országos bortesztet indít a SPAR, a Te véleményed is számít!

Országos bortesztet indít a SPAR, a Te véleményed is számít!

Töltsd ki 2024. május 23. és július 3. között a SPAR országos bortesztjét és véleményeddel Te is alakíthatod az üzletlánc borkínálatát, és ezen felül értékes nyeremények is várnak rád!

A SPAR termékkínálatának kialakításakor mindig elkötelezett a minőség iránt, így van ez a borok területén is. A vállalat évtizedek óta segíti a hazai borkultúra fejlődését, a SPAR és INTERSPAR üzletekben válogatott borokat találsz az ország valamennyi borvidékéről Villánytól egészen Tokajig. 2007-től pedig a SPAR a Budapest Borfesztivál főtámogatójaként is népszerűsíti a magyar borokat, borászokat. A cég az elmúlt évben több mint 11,5 millió palack bort értékesített, az eladási listái élén pedig a fehérborok álltak.

Országos bortesztet indít a SPAR, a Te véleményed is számít!A SPAR most a Te véleményedre is kíváncsi!

A SPAR számára fontosak a vásárlói visszajelzések, éppen ezért az üzletlánc most három korosztály borkedvelőit invitálja online kérdőív kitöltésére, ahol vannak olyan válaszadási lehetőségek is, amelyek egy-egy meghatározó, emlékezetes élethelyzet és a bor kapcsolatáról szólnak. Például arra is kíváncsiak, hogy milyen borral lazítasz ünnepekkor, vagy milyen bort választanál társasjáték mellé.

Országos bortesztet indít a SPAR, a Te véleményed is számít!
Értékes nyeremények is várnak rád

Ha kitöltöd a kérdőívet azzal nemcsak a SPAR munkáját segíted, de szuper nyeremények is várnak rád. Egyebek mellett értékes utalványokat, jegyeket és belföldi utazásokat is nyerhetsz. Ezen felül a népszerű MySPAR applikációban akciós kuponnal ajándékoznak meg, amellyel 20%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg a kedvenc borodat a SPAR és INTERSPAR áruházakban.

Országos bortesztet indít a SPAR, a Te véleményed is számít!
Az országos bortesztről bővebb információt itt találsz:
https://orszagosborteszt.hu/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top