nlc.hu
Aktuális
Jön a lehűlés, de nem lesz benne köszönet

Jön a lehűlés, de nem lesz benne köszönet

Kemény viharokat, jégesőt és felhőszakadást is hoz a hét elején érkező hidegfront.

A tikkasztó nyári hőségben szombaton 27 és 34 fok között alakul a csúcshőmérséklet, a délután második felében azonban már záporok és zivatarok érkeznek délnyugat felől, estére pedig az ország középső részét is elérik, írja az Időkép.

Vasárnap keleten záporral, zivatarral indul majd a nap, napközben északon további zivatarok alakulnak, többfelé akár viharos széllökésekre is számíthatunk, a hőség azonban továbbra is kitart, 27 és 33 fok között lesz majd a maximum.

A lehűlésre keddig várni kell, a hétfőn érkező hidegfront mellett a hét első napján még 26-32 fok között, következő napon azonban már mindössze 24-28 fok között várható a csúcshőmérséklet. Hétfőn már jégesőre, felhőszakadásra és viharos szélre kell számítanunk több hullámban délnyugat felől, kedden pedig szintén több helyen alakul még ki zivatar. Az időjárás szerdára fog csak megnyugodni majd a mostani jelzések szerint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top