nlc.hu
Aktuális
Nem akart vele randizni, megölte a 22 évvel fiatalabb pultosnőt

Nem akart vele randizni, megölte a 22 évvel fiatalabb pultosnőt

Halálra szurkálta a lányt a csalódott törzsvendég.
Mezőberény

Nem akart vele randizni, ezért ölte meg a pultosnőt egy törzsvendég a Békés vármegyei Mezőberényben. A 47 éves férfi kétszer is szíven szúrta a 25 éves nőt, aki azonnal meghalt. A támadó ezután saját magával is végezni akart: a Tények információi szerint felvágta az ereit, de végül életveszélyes állapotban kórházba került.

A férfi korábban udvarolt is a fiatal nőnek, ő azonban többször is visszautasította a nála jóval idősebb illető közeledését, aki végül ezért lett dühös. Valószínűleg féltékenységből támadt rá a lányra, akinek az életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt.

A rendőrség nyomozást indított.

Zsuzsi, a meggyilkolt pultoslány az édesanyjával élt kettesben. Szeretett volna saját otthont vásárolni, ezért is vállalt mellékállást a kocsmában. Főállásban a református szeretetotthonban ápolónőként dolgozott – tudta meg a Ripost. Egy közeli rokon arról is beszélt a lapnak, hogy élvezte az életet, tele volt tervekkel Zsuzsi, a tragédia hallatán pedig teljesen összeomlott a család.

Gyilkosa, Zsolt egy helyi cégnél dolgozott. Az ő feladata volt a gépi alkatrészek csiszolása. “Tudtuk róla, hogy fura alak, de azt nem gondoltuk volna, hogy ölni képes. Sosem volt agresszív, inkább amolyan magának való, csendes bolondnak tartottuk”nyilatkozta a Borsnak az egyik munkatársa. Mivel mindenhova kocsi nélkül járt, ezért Gyalogkakukknak becézték a férfit, aki azt terjesztette a városban, hogy összejött a csinos pultosnővel. Az ismerősök szerint valószínűleg a gyilkosság előtt Zsuzsi megkérhette Zsoltot, hogy ne beszéljen róla valótlant, mert ők sosem lesznek egy pár, és elképzelhető, hogy ezért dönthetett úgy a férfi, hogy ha az övé nem lesz, akkor másé sem.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top