nlc.hu
Aktuális
Pallag Dávid étterme.

Csődbe ment az RTL séfjének étterme

Pallag Dávid, a Konyhafőnök döntőse bezárta a Rutin éttermet.

A Rutin étterem séfje és tulajdonosa, Pallag Dávid bejelentette, hogy a hétvégén bezárta Michelin-ajánlást is szerző éttermét – szúrta ki a Pénzcentrum. Pallag videóüzenetében elmondta, hogy vállalkozása jelenlegi formájában nem működik tovább, a

Csődbe ment az RTL séfjének étterme

hétvégén már be is zárta az éttermét.

“A hétvégén bezártam a RUTIN-t. Nincs ezen mit szépíteni. Sok csalódás és rossz döntés vezetett el idáig. De nem adom fel!” – írta.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

RUTIN Budaörs (@rutinbudaors) által megosztott bejegyzés

 

A 2016-ban a Konyhafőnök verseny döntőjébe jutó Pallag Dávid pályafutása során Budapest belvárosától Saint Tropez-n át egészen a Balatonig számos helyen dolgozott. Feleségével, Pallag Fannival Budaörsön 2020 decemberében nyitottak saját éttermet – írta a Nosalty.

A Rutin étterem több jelentős elismerés mellett egy

Michelin-ajánlást is kapott néhány évvel ezelőtt.

Bár az étterem sikeresnek tűnt, Pallag Dávid nemrégiben úgy határozott, hogy befejezi, és videóban osztotta meg ezt a döntését vendégeivel. A séf kimerültségre és csalódottságra panaszkodott, mivel a dolgok nem tervei szerint alakultak, szenvedélyes séfből inkább vállalkozóvá vált.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top