nlc.hu
Aktuális
Visszavonul a közélettől a megafonos Szakács István, aki Xanaxot ajánlott Karsai Dánielnek

Visszavonul a közélettől a megafonos, aki Xanaxot ajánlott Karsai Dánielnek

Szakács István megafonos influenszer újra bocsánatot kért Karsai Dánieltől és családjától.
Megafon egy széken

Szakács István, a Megafon győri influenszere bejelentette, hogy visszavonul a közélettől, miután egy TikTok-videóban minősíthetetlenül beszélt a gyógyíthatatlan ALS betegségben szenvedő Karsai Dánielről.

Szakács korábban egy élő videóban mondta el a véleményét arról, hogy Karsai Dániel kegyelmet kért a köztársasági elnöktől az életvégi döntésben segítőknek.

„A Karsai Dániel kapja be… Azért, mert az életről egyedül a jóistennek van joga rendelkezni. A Karsai Dániel annyira, annyira izél, tehát hogyha olyan állapotban érzi magát, vegyen be két doboz Xanaxot, azt viszontlátásra” – idézi a Telex a videóban elhangzottakat.

A megafonos ezután a közösségi oldalán azt írta, sajnálja a történteket, szégyelli magát, és bocsánatot kért Karsai Dánieltől.

Legutóbbi, szombat esti bejegyzésében újra bocsánatot kért, és egyúttal bejelentette, hogy visszavonul a közélettől: „Őszintén sajnálom a történteket, és nem is értem, hogy jött ki ilyen belőlem. Az intenzív TikTok élőzés rosszat hozott ki belőlem, nem jó a mentális egészségemre. Ezért most egy jó darabig (talán örökre) visszavonulok a közéleti kommentártól!”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top