nlc.hu
Aktuális
Orfűi tónál eltűnt lány

Eltűnt egy lány az orfűi fesztiválról, keresik – frissítve

Eltűnt egy békéscsabai születésű lány, már a rendőrök is keresik.

Már a rendőrség is keresi azt az eltűnt, békéscsabai születésű lányt, akinek csütörtökre virradóra veszett nyoma a Pécs mellett rendezett Fishing on Orfű fesztiválon.

Salamon Anita eltűnését

Eltűnt egy lány az orfűi fesztiválról, keresik

először barátai tették közzé, egyikük közösségi oldalán.

Sziasztok! Eltűnt egy barátunk. Hajnal fél háromkor láttuk utoljára, rózsaszín pulcsi és hosszú fehér szoknya volt rajta. Vörös hajú, fufrus, szemüveges, két orrpiercingje és több fülpiercingje van. Kb. 165 centi magas. Se telefont, se pénzt, se az iratait nem vitte magával. Ha valaki látta vagy tud bármit róla, kérlek szóljatok!

Edit: Köszönjük, hogy fenntartjátok a posztot! A rendőrség már keresi drónokkal, be van jelentve az eltűnése” – szól a bejegyzés. A hozzászólások között többen megjegyzik, hogy az eltűnt lányhoz hasonló személyt láttak csütörtök reggel feküdni az orfűi tó egyik stégjén.

Frissítés:

Az rtl szerint a fiatal lány egyik hozzátartozója a Facebookon azt írta, épségben megtalálták a lányt. Egy közeli utcából került elő, miután többen is hívták a hatóságokat, hogy látták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top