nlc.hu
Aktuális
Villámcsapás ölte meg a gyerekeket mentő férfit

Gyerekeket menteni indult, végül őt ölte meg a villám

Villámcsapás sújtotta halálra a hős férfit, aki gyerekeket akart figyelmeztetni a közelgő viharra.

Patrick Dispoto és barátnője, Ruth hazaindult a közelgő vihar láttán a New Jersey Seaside Park strandjáról. A férfi azonban úgy döntött, visszamegy figyelmeztetni a még vízben lévő gyerekeket a közelgő villámlás veszélyeire – írja az abc7.  Barátnője hiába mondta neki, hogy ne menjen sehová,

Gyerekeket menteni indult, végül őt ölte meg a villám

a férfit bántotta a gondolat, hogy a gyerekeknek baja eshet,

ezért Ruth-t kocsijukhoz kísérte, majd visszament. A nő ezután többször hívta, de sikertelenül, végül ő is visszament a partra. A férfit a homokban fekve, arcra borulva találta, miközben egy idegen áll fölötte. Megkezdték az újraélesztést, miközben hívták a mentőket, akik kórházba vitték a villám sújtotta férfit.

 

Ott pedig közölték a teljesen összetört Ruth-szal,

hogy már nincs esély Patrick újraélesztésére, a férfi elhunyt. Seaside Park önkormányzata idén áprilisban szavazott meg ötvenezer dollárt a másfél mérföld hosszú strand villámjelző rendszerére. A riasztórendszer beállítástól függően képes lesz jelzést adni öt-, tíz- vagy akár tizenöt mérföld távolságban lévő viharok esetén is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top