nlc.hu
Aktuális
Újabb tragédia az Árpád hídon: 3 halott és több sérült

Újabb tragédia az Árpád hídon: 3 halott és több sérült – frissítve!

Egy éve ugyanitt történt tragédia.

Három gépkocsi ütközött össze Budapesten, az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán szerdán késő este, a balesetben hárman meghaltak és többen megsérültek – számolt be a police.hu.

Az elsődleges adatok szerint egy forgalommal szemben közlekedő autós több autónak nekiütközött az Árpád híd Pestről Budára tartó oldalán szerdán este 22 óra körül.

A járművekbe szorult utasokat feszítővágóval szabadították ki a tűzoltók.

Az MTI sokkoló fotókat tett közzé az összeroncsolódott kocsikról, a balesetben két taxi is érintett volt:

MTI/Mihádák Zoltán

MTI/Mihádák Zoltán

 

MTI/Mihádák Zoltán

MTI/Mihádák Zoltán

 

MTI/Mihádák Zoltán

MTI/Mihádák Zoltán

 

MTI/Mihádák Zoltán

MTI/Mihádák Zoltán

 

MTI/Mihádák Zoltán

MTI/Mihádák Zoltán

Az rtl.hu videót is közzétett a szerencsétlenség helyszínéről:

UPDATE (8:42)

A Blikk információi szerint nem figyelmetlenség, hanem bűncselekmény előzte meg a hármas tragédiát. A baleset egyik résztvevője, egy taxi hajtott fel szabálytalanul az Árpád híd Pest felé vezető oldalára a pesti oldalról, majd Buda felé indult, így ütközött a Margit-szigeti lehajtó előtt a Buda felől érkező Suzuki Ignissel. A lap úgy tudja, a történtek előzménye egy autólopás volt: a hídra szabálytalanul hajtó taxit vette el az elkövető a tulajdonosától az Árpád híd közelében lévő utcában.

Amúgy egy éve éppen ugyanitt történt tragédia. Akkor egy száguldó sofőr átszakította a híd szalagkorlátját egy illegális gyorsulási verseny közben, és halálra gázolt egy szabályosan közlekedő kerékpárost.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top