nlc.hu
Aktuális
Durva dolgok derültek ki az Árpád hídi ámokfutóról

Durva dolgok derültek ki a 2 ember halálát okozó, Árpád hídi ámokfutóról

Évek óta drogokkal élt, agresszív viselkedése miatt sorra mondtak fel az alkalmazottai.

B. Roland – aki egy fiatal jegyespár és a saját halálát okozta, amikor szemben hajtott fel lopott taxival az Árpád hídon – egy balatonlellei parti büfé üzemeltetője volt. A 43 éves férfi évek óta drogokkal élt, a viselkedése miatt sorra otthagyták az alkalmazottai. A Bors értesülései szerint minden alkalmazottja menekült tőle, legutóbb az egyik pultosát villával kergette, a másikat pedig bedrogozva próbálta megerőszakolni. A két lányt végül a szakács menekítette ki B. Roland karmai közül, azonnali hatállyal felmondtak.

Egy hete zárta be bizonytalan időre a balatoni büféjét, miután internetes álláshirdetésére nem igazán jelentkeztek. Eredetileg azért ment Budapestre, hogy új pultosokat szerezzen a balatoni büféjéhez. Hondájával indult Budapestre, de a kocsival az autópálya szalagkorlátjának hajtott és össze is törte. Ezután a szakácsa bérelt neki egy kocsit, azzal indult tovább a fővárosba. Azt, hogy a kölcsönvett kocsival mi lett, egyelőre nem tudni, nem kizárt, hogy azt is összetörte.

B. Roland – a Blikk információi szerint – 14 év után tért haza idén nyárra, hogy büfézzen a Balatonnál, annak padlásterében is aludt, amikor ott volt. Az volt a terve, hogy szeptemberben visszamegy külföldre.

Mint arról beszámoltunk, az ámokfutó B. Rolandot már a tragédia napján bevitték az óbudai rendőrkapitányságra, mivel bedrogozva randalírozott a Tavasz utca egyik háztömbjében. Mivel nem álltak fenn az őrizetbe vételének körülményei, el kellett engedniük a rendőröknek.

Kiemelt fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top