nlc.hu
Aktuális
Kiderült, ki ölte meg brutálisan az óbudai festőművészt

Kiderült, ki ölte meg brutálisan az óbudai festőművészt – csak napok után fedezték fel a holttestét

Megtörten nyilatkozott az áldozat édesanyja.

Mint arról beszámoltunk, brutálisan megverték és kegyetlenül megkéselték azt az 51 éves festőművészt, akinek a holttestét még a múlt héten csütörtökön fedezték fel a békásmegyeri lakásában. A férfi már napok óta halott volt. A békásmegyeri házban lakók kellemetlen szagokra panaszkodtak. Az áldozat holttestére a rendőrök és a tűzoltók találtak rá, amikor betörték az ajtót.

Két férfit (egy 36 és egy 49 évest) és egy 40 éves nőt – aki a festőművész drogos barátnője volt – gyanúsítanak a gyilkossággal – tudta meg a Tények. A társaságot egy óbudai presszóban fogta el a rendőrség vasárnap, valamennyien jól ismerték az áldozatukat.

A férfi édesanyja – miután nem hallott fiáról – odament a házhoz, benyitott a lakásba, akkor látta meg a rengeteg vért. A szomszédoktól tudta meg, hogy a fiát meggyilkolták. Megtörten nyilatkozott a Tényeknek: “Nem tudtam, hogy miért nem jött hozzám. Olyan rossz előérzetem volt. Bementem a lakásba, és minden csupa vér volt a szobában“. Az idős asszony szerint körülbelül fél éve keveredett rossz társaságba a fia. Egy olyan ismerősén akart segíteni, akit kőrözött a rendőrség, ezután történt a tragédia. “Befogadta, nem kellett volna. Megkéselték, de nem az, aki ott lakott. Az elment már állítólag a lakásból, hanem annak a haverjai” – mondta el a gyászoló asszony, aki szerint a fia gyilkosai azt hitték, hogy a fia feljelentette a körözött barátjukat.

A festőművészt az egyik férfi megverte, a másik pedig megszurkálta. Egy nő, az áldozat barátnője is jelen volt, de nem segített a haldokló párján. A gyilkossággal gyanúsított férfi és a nő is részletes beismerő vallomást tett, a másik férfi azonban tagadja, hogy megverte volna a festőművészt.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top