nlc.hu
Aktuális
Árpád-hídi tragédia áldozatai.

Két országban is búcsút vesznek az Árpád-hídi tragédia áldozataitól

Az Árpád-hídon meghalt szerelmespár tragédiája új fordulatot vett.

Július elején egy rendőrök elől menekülő autótolvaj, lopott taxival hajtott fel a budapesti Árpád-híd Buda felé vezető oldalára, a forgalommal szemben. Az ámokfutó frontálisan ütközött egy szemben érkező Suzuki Ignissel, a baleset okozója mellett a kisautóban ülő fiatal szerelmespár is életét vesztette.

Két országban is búcsút vesznek az Árpád-hídi tragédia áldozataitól

Sz. Mónika és Dr. B. Ervin esküvőre készült, ám családjaik lakodalom helyett most mély gyászba borultak – írja a Blikk Rúzs.

„Családjaink nevében köszönünk minden részvétnyilvánítást, segítséget, felajánlást, együttérzést, amit a tragikus Árpád-hídi autóbaleset óta kaptunk! Búcsúztatásukról, temetésükről és emlékük méltó megőrzéséről a két család közösen gondoskodik! Minden természetű segítségért a továbbiakban is hálásak vagyunk, Isten fizesse meg azt, és adjon az elhunytaknak örök nyugodalmat!”

– írták az áldozatok családjai.

A gyászjelentés szerint az elhunyt jegyespártól két gyászszertartáson köszönnek el – egyet Mónika lakhelyén, a felvidéki Kéménden, egyet pedig Ervin lakhelyén, az erdélyi Gyergyóditrón fognak tartani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top