nlc.hu
Aktuális
Simsik Cynthia halála

Nejlonba csomagolva került elő a DVSC eltűnt kézilabdázója

A 31 éves szlovákiai sportoló, Simsik Cynthia holtteste hétfőre virradó éjszaka került elő egy nagymegyeri családi ház padlásáról.

Vasárnapról hétfőre virradó éjszaka holtan találták meg a napok óta eltűntként keresett Simsik Cynthiát egy nagymegyeri családi házban – írja az Új Szó. A jobbszélső Simsik Cynthia Párkányban kezdett kézilabdázni, majd a Szent István SE Építők játékosa lett Budapesten. Ezután a DVSC-ben, majd a Dorog, a Szombathelyi Haladás, a Csurgó és a Komárom csapatában játszott. Simsik 371 magyarországi mérkőzésen összesen 1730 gólt dobott.

Nejlonba csomagolva került elő a DVSC eltűnt kézilabdázója

A szlovákiai Polgárőrség oroszlánrészt vállalt

az eltűnt sportoló felkutatásában. Szedlák Krisztián a szervezet munkatársa a lapnak elmondta, hogy őket csütörtök délután értesítették a hölgy eltűnéséről. Bejegyzésüket negyedmillióan osztották meg, de nem érkezett információ a hollétéről. Annyit tudtak, hogy Simsik üzenetet küldött édesapjának, amiben az állt, hogy szeretne véget vetni az életének, ezért a házuk egy kilométeres körzetében kezdték keresni, hőérzékelő drónokkal is. Szombaton újra átvizsgálták a területet.

“Az élettársától kapott információk nem voltak valósak a véleményem szerint, nem foglalkoztunk vele, ezért teljes erőbedobással kerestük őt” 

– mondta Szedlák.

A kérdésre, hogy tettlegesség történt-e,

a polgárőr azt mondta: „Nem tudok erre konkrétan válaszolni. Az élettársa azt állította, hogy a hölgy nincs otthon. Az első kérdésünk mindig az, hogy átnézték-e a házat, vagy átnézhetjük-e a házat. Ebben az esetben nem engedték, az élettárs azt mondta, átfésülte az otthonát a pincétől a padlásig, de nem talált semmit. Valószínűleg félrevezetett, és egész végig a házban volt a holttest.”

A Sportál szerint a nő holttestét egy műanyag zsákba tekerték, már legalább öt napja halott volt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top