Kiengedték, de továbbra is hatalomátvételre készül a szkíták vezére, a 89 éves Sanyi bácsi: „5415 tiszta magyar emberünk van, akik mind velem tartanak”

F.C. | 2024. Július 23.
Letartóztatása után egy hónapig vizsgálták az elmegyógyintézetben.
puccs

Szabadon engedték a januárban letartóztatott szkíta-vezért, aki – a rendőrség szerint – csapatával az ország irányításának átvételére készült. A magát az ország kormányzójának tartó, 89 éves Szigeti Sándor egy hónapot töltött letartóztatásban, jelenleg csak nyomkövetővel közlekedhet, a magyarországi hatalomátvételről azonban továbbra sem tett le.

“Amikor bő két éve megválasztottak, s letettem az esküt, eldöntöttük, hogy elkezdjük Magyarországot építeni, amit tovább akarunk folytatni! (…) Egészen pontosan 5415 tiszta magyar emberünk van, akik mind velem tartanak”nyilatkozta a Blikknek.

“Nem akarom hirdetni, hogy a továbbiakban mit hogyan fogok csinálni, de nem adom fel. (…) Egyszerűen, magyarosan fogjuk átvenni a hatalmat. Nem ismerem el azt, ami jelenleg Magyarországon van. (…) Először helyre kell állítani a rendszert, aztán, amikor minden rendben van, keresünk egy királyt vagy nevelünk egyet” – jelentette ki az idős férfi, aki 1956-ban disszidált. Összesen 45 évig élt Amerikában. Azt állítja, 30 évig rendőrként szolgált Toledóban, majd a nyugdíjba vonulása után visszatért Magyarországra. Jelenleg a váci hegyoldalban él a lengyel származású feleségével, aki – saját bevallása szerint – sokk hatása alá került, amikor a rendőrök elvitték Sándort.

Az idős férfit amúgy a januári letartóztatása után egy hónapig az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben tartották, utána pedig 4 hónapra bűnügyi felügyeletbe helyezték.

Kiemelt fotó forrása: police.hu

Exit mobile version