nlc.hu
Aktuális
Gyerekbántalmazó karateedző A. Tibor kihallgatása

Beismerte bűncselekményét a gyerekrugdosó karateedző

Hazaért végre a nyaralásról, ki tudták hallgatni a gyermekbántalmazás miatt A. Tibort.

Kihallgatta a rendőrség a szolnoki kalandparkban történt bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit – írja a Police.hu. A szolnoki kalandpark üzemeltetője július 15-én tett feljelentést a rendőrségen, miután a park kamerafelvételeinek ellenőrzése során észrevették, hogy egy gyermekcsoportot kísérő férfi gyermeket bántalmaz.

A Szolnoki Rendőrkapitányság július 29-én,

kiskorú veszélyeztetése bűntett miatt gyanúsítottként hallgatta ki A. Tibort, aki elismerte a gyermekbántalmazás elkövetését.

Beismerte bűncselekményét a gyerekrugdosó karateedző

A. Tibor – dacára annak, hogy az eltelt két hétben egy karate-válogatottnyi ember tett említést hasonló esetekről vele kapcsolatban – szabadlábon védekezhet, miközben a rendőrség szakértők bevonásával továbbra is vizsgálja „az eset összes körülményét”.

Egy nő arccal és névvel beszélt arról a TV2-nek, hogy egykori edzője 17 évvel ezelőtt megerőszakolta. Nádasi Adrienn azt mondta, hogy a férfi nem csak erőszakoskodott vele, de lelkileg is terrorizálta, megfenyegette:

„Azt mondta, hogy szedjem össze magam, és ha ezt bárkinek el merem mondani, nyilvánosságra hozom, akkor engem meg fog ölni” 

– mondta Adrienn a 17 évvel ezelőtti esetről. A riportban az edző több, arcukat nem vállaló volt tanítványa is fizikai erőszakról beszélt, állításuk szerint az edző például a hajuknál fogva húzta végig őket a padlón.

A. Tibor volt barátnője is megszólalt,

aki 19 éves korában lett a nála 21 évvel idősebb férfi partnere, miután karatézni tanult tőle. A nő az RTL-nek számolt be a kapcsolati erőszak állomásairól. A Novák Katalin által kitüntetett jászberényi karateedző a nő elmondása szerint megszabta, hogyan öltözködjön, elidegenítette családjától, majd fizikailag is bántalmazni kezdte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top