nlc.hu
Aktuális
Balatoni lélekvesztőn hüledeznek a vízirendőrök

Balatoni lélekvesztőn hüledeznek a vízirendőrök – fotók

Kiverte a biztosítékot a sufnituningolt "katamarán".

“A magyar Mad Max”, “Mekk Elek és MacGyver szerelemgyereke”, “Waterworld a Balatonon” – ezekkel a jelzőkkel illeték a vízirendőrök azt a lélekvesztőt, amit a Balatonon szúrtak ki.

A Somogy vármegyei rendőrség a Facebookon számolt be a nem mindennapi vízi “szörnyszülöttről”.

“A katamaránok kecses eleganciája ihlette SUP duó, amit lágyan ölel körül a Kádár-kockából bontott vízvezeték. A hevederrel hetykén felcsatolt zártszelvény vázra az ikonikus zöld-sárga szigszalag szorítja a csónakmotor-vezérlőt. Az utazás komfortjáért pedig két kényelmes kempingszék kezeskedik” – jellemezték a vízirendőröket megdöbbentő, sufnitungolt katamaránt. 

Beszámolójukból kiderül, ez a látvány fogadta kedden a vízirendőröket a Balatonon. “Mondanunk sem kell, hogy típusjóváhagyási bizonylat bizony nem lapult abban a hűtőtáskában. (…) Az egyetlen pozitívan értékelhető fordulat, hogy legalább mentőmellényből volt rajta annyi, mint ahány utasra ezt a valamit „tervezték” – fűzték hozzá.

Az eset kapcsán a vízirendőrség óva intett mindenkit, hogy hasonló sufnituningolt tákolmánnyal próbálja meg szelni a habokat a Balatonon. 

Kiemelt fotó: illusztráció, MTI/Vasvári Tamás 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top