nlc.hu
Aktuális
Ingyenes programlehetőségekkel, hamburgerrel és Swarovski meglepetéssel kárpótolja Bécs városa a Taylor Swift-rajongókat

Ingyenes programlehetőségekkel, hamburgerrel és Swarovski meglepetéssel kárpótolja Bécs városa a Taylor Swift-rajongókat

Bécs városa mindent megtesz annak érdekében, hogy valamiféleképpen kárpótolják azokat a csalódott rajongókat, akik a városba érkeztek a koncertek miatt.

Korábban már mi is írtunk róla, hogy Magyar rajongók közül is rengetegen várták Taylor Swift fellépését Bécsben, aminek az elmaradása hatalmas csalódást okozott. Volt, aki mintegy 400 ezer forintot bukott, ugyanis a háromnapos koncert miatt több napra foglalt szállást Bécsben.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Terrorfenyegetés miatt mondták le szerdán este az ausztriai Taylor Swift-koncerteket a rendezvény szervezői. A bécsi koncertek e hét csütörtökön, pénteken és szombaton lettek volna, a Barracuda Music rendezvényszervező cég szerint pedig nem volt más választásuk, mint lemondani az eseményeket. A közleményt Taylor Swift hivatalos Instagram-oldala is megosztotta egy sztoriban.

Annak alapján, hogy kormányzati tisztségviselők megerősítettek egy, az Ernst Happel stadionban tervezett terrorcselekményt, nem volt más választásunk, mint lemondani a három tervezett előadást mindenki biztonsága érdekében

– közölte a cég. 

Kárpótlást kapnak

A bécsi városvezetés ingyen belépőkkel, kedvezményekkel kárpótolja a csalódott Taylor Swift-rajongókat, írja a HVG a Wien.info alapján.

A honlap szerint minden koncertjeggyel rendelkező rajongó vasárnapig ingyenesen látogathatja Bécs leghíresebb múzeumait, így az Albertina múzeumot, a bécsi Mozart-házat, a Zene házát, a Hundertwasser múzeumot, a Zsidó Múzeumot és az új Bécs Múzeumot is. Ezenkívül három napig ingyenesen mehetnek a város egyik legnagyobb szabadtéri uszodájába is.

Mindezek mellett több szórakozóhely Taylor Swift tematikájú bulit is tart, egy belvárosi kocsma pedig kvízzel és ingyenes extra italokkal készül mindazoknak, akik jeggyel rendelkeztek. Ha pedig az ember iszik, akkor meg is éhezik, erre pedig a Le Burger étteremlánc kínál megoldást, akiknél ingyenes hamburger várja a csalódott rajongókat. 

Ha pedig még ez sem lenne elég kárpótlás – természetesen egy swiftie rajongó számára csak a koncertek újabb kiírása lenne igazán az – akkor a Swarovski „kristályos meglepetéssel” készül minden szomorú koncertezni vágyott számára – a készlet erejéig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top