nlc.hu
Aktuális
Velünk ősszel is tudtok spórolni!

Velünk ősszel is tudtok spórolni!

Nálunk, az ALDI-nál a jó dolgok mindig együtt járnak, mint a szezonális kedvencek és az alacsony árak.

Szuper szombatunkon még nyár van!

Ezen a héten is rengeteg szuper ajánlattal várunk Titeket, többek között közkedvelt Szuper szombatunkon, augusztus 24-én, amikor a friss menta fűszernövényt 35% kedvezménnyel, cserepenként 699 forint helyett csupán 449 forintért kínáljuk. A menta friss ízt hoz a nyári hűsítő italokba, de a keleti konyha receptjeiben is sűrűn találkozhatunk vele.

Velünk ősszel is tudtok spórolni!
Készüljünk fel együtt az őszre!

Nálunk mindent megtalálhattok, amire csak az évszakban szükségetek lehet. Hetente megújuló, megfizethető és minőségi iskolafelszerelési kínálatunkból könnyen beszerezhetitek az előírt tételeket, és begyűjthetitek azokat az apróságokat, kiegészítőket, amelyek vidámabbá tehetik az iskolai napokat.

Mindenkit felöltöztetünk!

Ruházati választékunk is a szezonhoz igazodik, augusztus 22-től a készlet erejéig elérhető pénztárcabarát és divatos kínálatunkból a kicsik és a nagyok ruhásszekrényét is megtölthetitek. ALIVE saját márkás gyerekruháink közül az iskolai hétköznapokra és a családi hétvégékre is felöltöztethetitek a gyerekeket. Természetesen a felnőttekre is gondolunk: UP TO FASHION saját márkás ruházati termékeink között is megtalálhatjátok a szükséges darabokat.

Velünk ősszel is tudtok spórolni!
Felhőtlen kikapcsolódás

Az ősz nemcsak az iskolakezdésről, de a közös kirándulásokról, természetjárásról is szól. Augusztus 22-től a készlet erejéig remek minőségű, ám megfizethető, saját márkás ADVENTURIDGE túrafelszereléseink között válogathattok. Ha pedig kérdés lenne, hogy mi kerüljön a piknikkosárba – vagy éppen az uzsonnásdobozba –, arra is szuper ötleteket adunk: széles saját márkás élelmiszer-választékunkból könnyen és alacsony áron megpakolhatjátok a kosarat útravalóval, finomságokkal.

Velünk ősszel is tudtok spórolni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top