nlc.hu
Aktuális
A sínek közé zuhant egy nő Nyíregyházán

Hirtelen rosszul lett, majd a sínek közé zuhant egy nő Nyíregyházán

A nyíregyházi vasútállomáson egyik pillanatról a másikra rosszul lett egy nő, majd a sínek közé zuhant. A vonat fémlemeze arrébb tolta és a peron falának nyomta a testét.

Mentőket és tűzoltókat riasztottak a nyíregyházi vasútállomásra, miután a peronról a szerelvény elé esett egy nő szerda délután – derült ki az RTL Híradójából. A 30 év körüli nő éppen akkor esett a sínekre, amikor jött a vonat, de szerencsére még sikerült időben lefékezni a szerelvényt. 

Sínek közé zuhant egy nő

A sínek közé zuhant egy nő Nyíregyházán (Fotó: rtl.hu)

A lap úgy tudja, miszerint a nő kihajolt a peronról, hogy megnézze mikor érkezik a vonat, azonban hirtelen rosszul lett, megszédült és a sínre zuhant. Az érkező vonat 20 kilométer per órás sebességgel haladt a megálló felé, majd 7 méteren belül megállt. A szerelvény még épp le tudott annyira lassítani, hogy ne üsse el a sínek közé szorult nőt, így a fémlemeze arrébb tolta és a peron falának nyomta a testét.

A nőt könnyebb fej- és mellkassérüléssel kezelték, majd a helyszíni ellátást követően stabil állapotban a baleseti osztályra szállították. Az értesülések szerint a nő nem sokkal a baleset előtt vérplazmát adott, így ez, továbbá a hőség okozhatta a rosszullétet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top