nlc.hu
Aktuális
Egy húszéves lány késelte meg szüleit Mosonmagyaróváron

Egy húszéves lány késelte meg szüleit Mosonmagyaróváron

Egy 20 éves, mosonmagyaróvári lány a családtagjaira, majd járókelőkre is rátámadt.

A Kisalföld információi szerint a 20 éves lány 10-10 alkalommal szúrta meg az anyját és apját a mosonmagyaróvári Ipartelepen. A helyszínre mentőhelikopter érkezett, az áldozatokat pedig már kórházban ápolják, állapotuk meg nem erősített információk szerint kritikus.

Az elkövető tette után elhagyta a helyszínt, és a belváros felé vette az irányt. Ott egy szembejövőt is megszúrt, ahogy egy dohányboltnál is megkéselt egy embert.

Ezt követően bement a tabakba, ahol úgy tudjuk, fenyegetőzni kezdett. Az ott dolgozó kirohant, és rázárta a mészárló fiatal lányra az ajtót. Nem sokkal negyed 6 után a helyszínre érkezett 5 autónyi egységgel a TEK” – írja a lap.

Egy húszéves lány késelte meg szüleit Mosonmagyaróváron

(Fotó: Getty Images)

Egy másik megdöbbentő eset…

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt 3 év börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte a Miskolci Törvényszék azt a férfit, aki tavaly november végén, disznóölés után megszúrta feleségét a csontozókéssel. Vita alakult ki ugyanis a disznóvágás utáni családi vacsorán vita a házaspár között. Miután a neje elfordult, a férj összefogta a kezében lévő csontozókést és a villát, azokat feje fölé emelte, majd a nő felé dobta, akinek az eszközök a bordái közé álltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top