nlc.hu
Aktuális
Lidl appjának üzemzavara

Akadozik a Lidl appja, bukhatjuk a kuponjainkat

Fennakadásokkal küzd a Lidl kedvezmény- és kupon érvényesítő alkalmazása.

Hibaüzenetet jelez a Lidl kedvezmény- és kupon érvényesítő alkalmazása – szúrta ki a Pénzcentrum. Ha a probléma tartós marad, több ezren is bukhatják futó kedvezményeiket. A Lidl áruházlánc módosított vásárlói alkalmazásán, azzal a céllal, hogy több vásárlót nyerjen meg hűségprogramjához való csatlakozásra. Egyelőre

Akadozik a Lidl appja, bukhatjuk a kuponjainkat

nem tudni, hogy a nemzetközi fejlesztés összefügg-e

a Magyarországon felmerült technikai problémával. A Lidl Plus applikációban érvényesíthető kuponok és kedvezmények jelenleg nem működnek. Az applikáció üzenete szerint “aktuálisan hibák merülhetnek fel a kedvezmények érvényesítése során”. A cég dolgozik a probléma megoldásán, miközben továbbra is a “próbáld meg Lidl Plus kártyádat beolvasni” üzenet jelenik meg.

Az sem túl megnyugtató, hogy a “Kuponjaim” fülnél

nem jelenik meg semmi, rákattintva pedig azt jelzi az alkalmazás, hogy “Jelenleg nincs elérhető kuponod”. A lap kereste a Lidl Magyarország sajtóosztályát, de egyelőre nem sikerült elérniük őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top