nlc.hu
Aktuális
Pokoli állapotok vannak a gödöllői HÉV vonalán

Pokoli állapotok között kénytelenek utazni a gödöllői HÉV utasai

Hiába utaznak olykor rendőrök is a gödöllői és csömöri HÉV-vonalán, drogosok, lopások és molesztálás is előfordul a járaton.
pokoli állapotok a hév vonalán

„Legutóbb is utazott három kislány, egy férfi meg akarta fogdosni őket, úgyhogy odaálltam közéjük” – mesélte a HVG-nek egy idősebb úr, aki naponta ingázik a vonalon. Hozzátette, néha vannak a kocsiban készenlétisek, de „minden kocsiba nem állíthatnak rendőrt, be kellene kamerázni az egészet.”

A budapesti és a Pest megyei rendőr-főkapitányság MÁV-HÉV tájékoztatóján elhangzott, hogy az elmúlt hónapokban fokozott ellenőrzést tartottak a rendőrök: az akcióban 741 rendőr vigyázott a szerelvényekre, akik 7000 munkaórában 4600 igazoltatást végeztek. Nagy Gábor, a MÁV-HÉV Zrt. vezérigazgatója elmondta azt is, hogy a vonalakon most már testkamerát viselő rendészekkel is találkozhatunk.

A HVG-nek nyilatkozó ellenőrök sem látják különösebben rózsásnak a helyzetet.

Felszállnak ezek a buckalakók és itt lövik be magukat

– ezt egy BKK-ellenőr mondta a lapnak, aki hozzátette, most valamivel jobbnak érzi a helyzetet a rendőrök miatt, de előtte katasztrófa volt. „Mióta a Hős utcát kitelepítették ide, az egész környék elfertőződött, pedig nemrég még minden nyugodt volt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top