nlc.hu
Aktuális
Két halálos motorbaleset történt vasárnap

Két halálos motorbaleset történt vasárnap

Szörnyű tragédiák történtek egyetlen nap alatt,
Motorbaleset

A hét utolsó napján két halálos motorbaleset is történt hazánkban. Az egyik motoros a Mátrában, a másik Baranya vármegyében hunyt el – írja a Blikk.

A Mátrában történt balesetben, eddig tisztázatlan körülmények között csapódott a szalagkorlátnak a 41 év körüli férfi, aki a helyszínen életét vesztette.

A másik balesetben két személyautó és egy motorkerékpár ütközött a 6601-es út 19-es kilométerénél, Bükkösd külterületén, Pécs közelében. A balesetben a motor az árokba csapódott. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták vasárnap délután.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya arról tájékoztatta a BAMA.hu oldalt, hogy a baleset során az egyik személygépjármű áttért a másik sávba, ahol frontálisan ütközött a motorkerékpárral. Az oldal úgy tudja, hogy a motoros a helyszínen életét vesztette, a vele utazó hölgy súlyosan, az autót vezető személy könnyebben sérült.

(fotónk illusztráció)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top