nlc.hu
Aktuális
Kirabolták a bokszbajnokot, ő mégsem ütött

Fegyverrel rabolták ki a magyar bokszbajnokot, ő mégsem ütött, mert nem akart börtönbe kerülni

Kést fogtak rá és elvették a pénzét.

Letartóztatta a bíróság azt a párt, amelyik két hete megtámadott és kifosztott egy 20 éves magyar bajnok sportolót Budapesten, a népligeti pályaudvaron, aki éppen a Kaposvárra tartó buszt várta. Késsel fenyegették meg Koloszár Valentint – miközben egy babakocsit toltak maguk előtt -, és elvették minden pénzét.

A bokszolónak végig az járt a fejében, hogy nem ütheti meg őket, mert akkor ő kerülhet börtönbe egy korábbi eset miatt. Akkor szintén megtámadták, de ő visszaütött, emiatt 2 év felfüggesztett büntetést kapott. 

A rablók végül elmenekültek, a rendőröknek 3 nappal később sikerült elfogniuk a párt, miután visszanézték a pályaudvar kamerafelvételeit és meghallgatták a bokszolót. A bíróság mindkét gyanúsítottat letartóztatta.

A kirabolt bokszoló – aki először TikTok-videójában mesélt a történtekről – most azt mondta az RTL Híradónak, örül, hogy a rács mögé került gyanúsítottak másokkal már nem tudják megtenni azt, amit vele. Koloszár Valentin börtönbüntetést adna a támadóinak, akik ellen jelenleg is több büntetőeljárás folyik erőszakos bűncselekmények miatt. Ha a fegyveres rablásért elítélik őket, akár 10 év börtönt is kaphatnak.

Kiemelt fotó forrása: RTL Híradó / TikTok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top