nlc.hu
Aktuális
Nem engedték gépre szállni őket, 2 milliót buktak

Nem engedte gépre szállni őket a Ryanair, kétmilliót bukott a magyar házaspár

Rémálom lett a tervezett álomnyaralásból Kinga és István számára.

Múlt hétfőn kora reggel nem engedtek felszállni egy magyar házaspárt a Rodoszra induló gépre, mivel rájuk fogták, hogy „alkoholos befolyás alatt állnak”. Piák Kinga és Rill István a barátaikkal készültek nyaralni, ám nagyjából kétmillió forintot buktak, mivel nem jutottak el oda. Arról panaszkodtak a Blikknek, hogy a földi utaskísérők megalázták őket, rendőrt hívtak rájuk, igazoltatták és megszondáztatták őket, majd drogtesztet is elvégeztek rajtuk, amely tiszta eredményt mutatott.

“Vártunk a jegyellenőrzésre, Pisti és a barátunk bementek a mosdóba, aztán egyszer csak hallom, hogy a földi utaskísérő hölgy meglehetősen udvariatlanul odaszólt, hogy jó lenne, ha sietnénk! Udvariasan mondtam neki, hogy mindjárt, csak a párjaink a mosdóban vannak. Gyanítom, ezen húzhatta fel magát, mert amikor odaadtuk neki a jegyünket, szinte ránk rivallt, hogy alkoholszagot érez, álljunk félre, így nem szállhatunk fel a gépre” – elevenítette fel a történeteket Kinga, hozzátéve: ők bizony nem ittak.

Elmondása szerint több órát töltöttek a váróteremben, túlestek drog és alkoholteszten, a gép pedig közben elment. “Megaláztak, buktunk kétmillió forintot, (…) továbbá azonnal felkerültünk a Ryanair tiltólistájára” – fakadt ki Kinga, aki párjával rágalmazásért és becsületsértésért be akarja perelni a légitársaságot és a Celebit.

A Ryanairnél azt nyilatkozták, hogy a légitársaság megtagadhatja a beszállást akkor, ha úgy ítélik meg, hogy azt utas veszélyt jelent önmagára, a többi utasra, avagy a személyzetre.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top