Aktuális

A stílus kulcsa: az illat (x)

Mit visel egy nő, hogy emlékezetes legyen? Mindenhol a titok nyitját keressük: női magazinokban, inspiráló cikkekben, még stílustanfolyamra is beiratkozunk. Próbálgatjuk, mi áll jól nekünk, keresgéljük az identitásunkat öltözködéssel, sminkeléssel. Helytállni egész nap munkában, magánéletben a magabiztosság látszatával óriási kihívás.


Rendszerint nem is megy titkos fegyver nélkül, gyakran a parfümre bízzuk magunkat. Egy jól megválasztott, hosszasan kibontakozó illat akár előnyösebb lehet, mint a legtartósabb smink. Végső soron egy nő illata hagyja a legemlékezetesebb benyomást másokban. Szinte minden testápolószer illatanyagokat tartalmaz, ezek elegyéből születik meg a ránk jellemző kipárolgás, amely azonban idővel elillan a bőrünkről. Az új Lenor Parfum des Secrets prémiumparfüm illatanyagainak segítségével most egy tartósabb, kifinomult réteget hozhatunk létre a ruházatunkon. A Lenor Parfum des Secrets illatkollekció az érzékekre ható magabiztosságot nyújt, így megbízható társunk a mindennapok kihívásaihoz.

 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Aki ismer, tudja, hogy Mosó Masa mosodáját üzemeltetem titokban otthon és folyamatosan keresem azokat az öblítőket, trükköket, amivel illatosabbá tehetem a ruháimat! 🧺😁A Lenorral való legújabb együttműködésemnek köszönhetően, kipróbálhattam az új Lenor Parfum des Secrets kollekciót, ami világ legnagyobb parfüm gyártóival való együttműködés eredményeként jött létre. Kipróbáltam mind a 4 különböző illatot és a személyes kedvencem a Blush aroma volt, amiben a piros gyümölcsök és a szantálfa dominál. Ez az édes és elegáns illat sokkal tovább tart, mint egy parfüm. 😍 #reklám #LenorSecrets #ParfumdesSecrets #sensualscents #newlenor

Regina Dukai (@reginadukai) által megosztott bejegyzés, Máj 7., 2019, időpont: 4:25 (PDT időzóna szerint)

 

A Lenor Parfum des Secrets illatkollekció parfümőrmesterek tudását ötvözi a legújabb technológiával. A Lenor szakemberei valódi luxus-parfümalapanyagok hozzáadásával olyan textilöblítőt alkottak, mely az öblítő hagyományos előnyein túl az illatszereknél tartósabb frissességgel tölti meg a ruhákat.  A kollekció négy különböző illatból áll, melyek stílusos kiegészítőként rabul ejtő varázst kölcsönöznek minden nőnek, kiemelve a személyiségük csábító vonásait. Dukai Regina előadóként jól tudja, mennyi minden van a tökéletes megjelenés mögött. A megbízható parfümillatra esküszik, amelyek vonzerőt kölcsönöznek reggeltől késő éjszakáig. A Lenor Parfums des Secrets kollekcióból Regina kedvenc illata a Blush, amelyben különösen csábítónak érzi magát. A Lenor Parfum des Secrets négy illatvariánsban kapható: Mystery, Charm, Blush és Kiss.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top