Aktuális
Szponzorált tartalom

Másként kell etetni az ivartalanított macskákat (x)

„Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél” – írja Antoine de Saint-Exupéry Kis herceg című regényében.

Napjainkban szerencsére egyre több gazdi érzi át ennek a mondatnak a súlyát, és felelős állattartókként ivartalanítják macskáikat. A PreVital nekik szeretne segíteni Sterile termékcsaládjával.

Manapság sajnos megtippelni sem lehet, hány cica kóborol gazdátlanul az utcákon. Pedig megmentésükért már nem először indít kampányt a PreVital és a Noé Állatotthon. A kezdeményezéshez ezúttal Tatár Csilla is csatlakozott, hogy a márka nagyköveteként népszerűsítse a jobbító szándékú összefogást. „Gyerekkorom óta imádom a cicákat, és már kislányként is fontos volt nekem, hogy gondoskodhassak valakiről. Ő volt Cili, aki a mostani cicánkhoz hasonlóan szintén örökbe fogadott macska volt” – meséli a népszerű műsorvezető az új családtag, Maylo kapcsán, akit a közelmúltban hoztak el a Noé Állatotthonból.

A PreVital idén második éve kampányol a felelős állattartás népszerűsítése mellett. Ezúttal a célok között szerepel az is, hogy az ismeretterjesztés erejével hívják fel a figyelmet az ivartalanítás fontosságára. A szakmai érvek és gyakorlati tanácsok felsorakoztatása mellett a márka a Sterile termékcsaládjával is támogatja az ivartalanítás fontosságát felismerő macskatartókat. 

A Noé Állatotthon napi szinten mutat példát a teljes állattartó közösségnek felelősségteljes és tudatos munkájával. „Minden macskát beoltunk, chippel látunk el, és ivartalanítunk, illetve pontosan felmérjük a viselkedésüket. A macskával együtt a fontos információkat is megkapják a leendő gazdik, így tisztában lesznek a viselkedésükkel és az egészségügyi állapotukkal is. További segítséget jelent az örökbefogadóknak, hogy immár második éve a gazdik egy PreVital indulócsomagot kapnak a cicájuk mellé, hogy könnyebb legyen a közös élet kezdete” – mondja Schneider Kinga.

A Noé Állatotthon Alapítvány szóvivője szerint az ivartalanított cicákról valóban elmondható, hogy hízásra hajlamosabbak, mert nem kóborolnak annyit, nem verekszenek, nyugodt, kiegyensúlyozott életet élnek. Ezért ilyenkor különösen fontos, hogy az ivartalanított cicákat a nekik fejlesztett táppal etessük. Széles kiszerelés- és ízválasztéka miatt a PreVital Sterile termékcsaláddal könnyen biztosíthatjuk a különleges törődést és a hosszú, egészséges életet kedvenceinknek.

www.prevital.eu

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top