Aktuális

Megéri mindent kártyával fizetni!

A bankkártyával rendelkezők több mint kétharmada a kártyás fizetést részesíti előnyben a készpénzhasználattal szemben – derült ki a CIB Bank bankkártya-használati szokásokat vizsgáló reprezentatív kutatásából*.
Megéri mindent kártyával fizetni!

A válaszadók szerint a kártyás fizetés nemcsak kényelmes és gyors, de a plasztik biztonságot is ad, hiszen így nem kell attól tartaniuk, hogy nincs náluk elég pénz. Ezen előnyök mellett a CIB Bank új Kártyázó Számlacsomagjaival még jól is járhatsz: minél többször fizetsz bankkártyáddal, annál alacsonyabb lesz a havidíjad, így akár 75%-kal csökkentheted a számlavezetési költségeidet.  A három számlacsomag (Minimum, Médium és Maximum) ráadásul számos további, választható szolgáltatást is tartalmaz, melyek közül mindenki megtalálhatja az igényeihez legjobban illeszkedőt. Ezek ráadásul – legyen szó pl. számlafigyelő vagy kártyafigyelő SMS-szolgáltatásról, devizaszámláról, hitelkártyáról vagy utasbiztosításról – havi, illetve éves díj nélkül vehetők igénybe. A neked leginkább megfelelő számlacsomagot jövedelmi vagy megtakarítási feltétel nélkül igényelheted!

Megéri mindent kártyával fizetni!

Hogyan csökkentheted a havi számlavezetési díjad?

Számlacsomagod havidíjának csökkentéséhez mindössze annyit kell tenned, hogy vásárlásaid során minél többször fizetsz bankkártyáddal. Már napi egy kártyás vásárlás elegendő ahhoz, hogy számlavezetési díjad 75%-át visszakapd, míg havi 20 kártyás fizetéssel a számlavezetési díj felét, 10-zel pedig annak 25%-át téríti vissza a bank. Megéri tehát elővenni a plasztikot ott is, ahol eddig nem jutott eszedbe: legyen szó akár egy fagyiról, egy apró ajándékról vagy egy könyvről, ha kártyáddal veszed meg, csökkented a havidíjad!

További információk

*A CIB Bank megbízásából a GfK által 300 fő megkérdezésével készített kutatás a 25-59 éves, városi, ABC státuszú, bankkártyával rendelkező lakosság körében. A mintavételi módszertan nem, kor és régió szerint is reprezentatív.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top