Aktuális

Mutasd meg, mit tudsz! Színezd ki a várost, és nyerj!

Mindennapi életünk meghatározó része a lakókörnyezetünk, az otthonunk, ahova nap mint nap hazatérünk, ezért fontos, hogy szépnek és komfortosnak érezzük. Így gondolja a Főtáv is, ezért pályázatot hirdet egy szürke távhővezetékpár kifestésére.

Tiéd a pálya, hogy valami nagyot és maradandót alkoss! Ráadásul nyerhetsz is vele!

A Főtáv Pimp My Pipe elnevezésű pályázata augusztus 18-tól szeptember 15-ig tart, és könnyen elérhető a vállalat Facebook oldalán. Nem kell más hozzá, mint egy egyszerű regisztráció, és már bele is lehet vágni a rajzolgatásba. A feladat: grafikai tervet alkotni, hogy hogyan legyen szebb, vidámabb, színesebb az újpesti Elem utcában található földfelszíni távhővezeték.

Mutasd meg, mit tudsz! Színezd ki a várost és nyerj!
A szervezők amatőrökre és profikra egyaránt számítanak. A játékot lebonyolító applikációban beépített rajzolóprogram van, de aki akarja, használhat saját szoftvert is, majd az azzal készített képet az appon keresztül feltöltheti.

A sorra beérkező pályaművekre folyamatosan lehet szavazni. A szakmai zsűri az 50 legnépszerűbb versenyző közül fogja kiválasztani a győzteseket.  Az első – azon túl, hogy az ő tervei alapján festik ki a csövet – egy MacBook Air, a második és harmadik helyezett pedig egy-egy 16GB-os iPhone 5C boldog tulajdonosa lehet. Szintén egy iPhone 5C-t nyer a legtöbb like-ot kapott versenyző, a szavazók között pedig egy iPod nanót sorsolnak ki.

A győztes pályaművet a Színes Város, az ország első legális köztérszínesítéssel és tűzfalfestéssel foglalkozó csoportja fogja megvalósítani. A csoport tagjai már több mint 15 ezer négyzetméternyi felületet tettek színesebbé falfestményeikkel.

A játék ideje alatt érdemes lesz követni a Főtáv Facebook-oldalát, mert a vállalat rendszeresen posztol majd a játék állásáról, továbbá szép és érdekes street art kezdeményezésekről, alkotásokról.

A cégnek nem ez az első ilyen jellegű akciója. A vállalat tavaly indította útjára az I LOVE PANEL kampánysorozatot, melynek keretében arra akarja felhívni a figyelmet, hogy a panel lakótelepek és a panellakások is lehetnek élhetőek, szerethetőek, esztétikusak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top