Aktuális

Szereted a szexet? Ribanc vagy!

Fiatal vagy. Egyedülálló. Szereted a szerelmet, örömöd leled a szexben. Az egyéjszakás, vagy baráti alapon történő szex sincs ellenedre. Lehet, hogy egy nap megállapodsz, de az nem most lesz. Most nagykanállal falod az életet, a szexet.

Ha férfi vagy, ez fantasztikus. Te egy igazi macho vagy. Egy szívtipró, mondhatni, Don Juan. Tudod mitől döglik a légy, ez a sármod veleje. Egy férfitől amúgy is természetes, virágról virágra száll. Ilyen a természetük, a vérükben van. Majd jó dolga lesz a fiának, elmesélheti neki a csajozás összes csínját-bínját, ezzel egyengetve a miniherceg útját a női szívekhez.

Szereted a szexet? Ribanc vagy!

Ha nőnek születtél, ez visszataszító. Büdös ribanc vagy.

Hát nem normális az ilyen. Ribanc. Összeáll fűvel-fával. Igaz, mondják, kurvából lesz a legjobb feleség, de hát ez azért túlzás. Egy normális nő az megállapodna, a stabil kapcsolatot keresné, nem váltogatja a barátait. Aztán mit mondasz a lányodnak, ha egyszer végre terhes leszel? Az anyaságot csak nem hagyod ki? Egy normális nőnek ez az életcélja. A lányodat biztos nem engednéd elkurvulni, mi?

Szereted a szexet? Ribanc vagy!

Az a bizonyos kettős mérce

A felszabadult szexualitással rendelkező férfiak és nők megítélésében a különbség ég és föld. A nőket még ma is megbélyegzik, ha örömüket lelik a szexualitásban, pláne ha nem tartós kapcsolaton belül teszik mindezt.

A női szexualitás tabunak számít. Különösen ha arról van szó, hogy a nő élvezi a szexet. Persze ez egy viszonylag új, pontosabban újra felfedezett tény, sok évszázadon át erkölcsös nő nem érzett ilyesmit, vagy ha igen, akkor sem beszélt róla. Aztán még most is ott tartunk, (2015 van!) hogy újra és újra el kell mondani: a szex nem addig tart, amíg a férfi ejakulál, hanem ameddig mindkét fél kielégül, mert ez még ma sem alapvetése a legtöbb kapcsolatnak. Pedig az kellene, hogy legyen. 

Oké, de mennyi a túl sok?

Már egészen kicsi kortól arra tanítjuk a lányainkat, hogy tetszeni akarjanak, a fiainkat pedig arra, hogy hódítsanak. De néhány év, és elkezdjük büntetni azokat a lányokat, akik a mi ízlésünk szerint túl kikapósak. A fiúk hódításait ugyanakkor rendszerint  büszke félmosollyal díjazza a környezetük. Mondhatnánk, hogy azért, mert a fiúért nem kell aggódni, hogy terhes lesz. Az csak lányokkal fordul elő, ahogyan az is, hogy rossz hírük keltik a románcaik miatt. 

Te mit mondanál, szerinted mennyi az ízléses, és mennyi a már nem helyénvaló számú, a túl sok kapcsolat mondjuk huszonévesen? És mást szabad-e a fiúnak és a lánynak? Ugyan miért? Mégis, hogyan is lehetne meghatározni, hogy hány kapcsolat/év az elfogadható? Ugye mennyire értelmetlen ez? 

A jó szexuális élet nem a partnerek számától függ. Boldog, egészséges szexualitással rendelkező nő lehet valaki évtizedes házasságban és húszperces kapcsolatban egyaránt. A kulcs az önismeret és a hamis elvárások figyelmen kívül hagyása. 

 Olvass még Feminfo-cikkeket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top