Aktuális

Roy & Ádám Trió

A Roy & Ádám Trio több mint tíz éve a magyar könnyűzenei élet stabil szereplője. Zenéjük igényes, ugyanakkor könnyed és szórakoztató. A Nők Lapja Café Fesztiválra igazi csemegével készülnek, sztárvendégekkel érkeznek a nagyszínpadra.

A nagyszínpadon este 7 órakor kezdődik a Roy & Ádám Trió másfél órás, különleges koncertje. Meglepetés vendégeik közül egy nevet elárulunk most: Jamie Winchester biztosan velük tart szeptember 3-án!

A zenekar 1998-ban alakult, eddig 6 stúdióalbummal jelentkezett, mely a Sony-BMG Hungary jóvoltából látott napvilágot. Nevüket dicséri 16 videoklip, számtalan szakmai és közönség díj: 2 MAHASZ Aranyzsiráf-díj: 1999 – év modern rock albuma, 2001 – év hangfelvétele, 1999 – Rockvoks-díj – év legjobb énekese Roy, 1999 – Huszka Jenő-díj, az év zeneszerzője Ádám.

A zenekar olyan előadók előtt lépett fel, mint a Kool & the Gang, Pet Shop Boys, Mel C. A legendás LGT visszatérő koncertjén 250 000 embernek zenéltek. A zenekar Magyarországon kívül az USA-ban (New Yorkban a legendás Cafe Wha? klubban, ahol Hendrix és Dylan is jó néhányszor színpadra állt), Ausztriában, Szlovákiában és Németországban koncertezett. Nemrégiben dolgozták fel Madonna egyik sikerdalát, a Musicot, melyre videoklip is forgott. A kisfilm az amerikai botrányblogger honlapján, a www.perezhilton.com-on is címlapra került, ahol néhány óra leforgása alatt több tízezren voltak rá kíváncsiak.

Roy&Ádám
 

A trió 2011-ben megjelentette legújabb albumát „Küldözési mánia” címmel, melyen közreműködik Odett, Maszkura, Ferenczi György és a Gorilla psychobilly zenekar nagybőgőse, Tom Alien… A „Küldözési mánia” című, Odett-tel énekelt duett augusztus elején első volt az MR2 Petőfi rádió lejátszási listáján.

Roy&Ádám
 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top