Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Szomatoinfra Békéscsaba

Torolt_felhasznalo_601542
Létrehozva: 2008. november 4. 11:06

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. A nagyikám 70 éves és nagyon beteg. Az állapota fokozatosan romlik, de eddig nem tudták megállapítani, mi okoz neki krónikus, csillapíthatatlan fájdalmakat, ami az egész életét tönkreteszi, ellehetetleníti. A háziorvosa csak legyint: ez már a korral jár 70 évesen azért mégsem kellene temetni!

November 12-én CT vizsgálatra viszem Gyulára. Arra gondoltam, ha már úgyis utaztatom és orvosokat járok vele aznap, megvizsgáltatnám Békéscsabán ezzel az újfajta módszerrel. A testről készít hőtérképet, és kimutatja a legapróbb elváltozást, legyen szó gyulladásról, daganatról, stb.

Egy beteg sajnos még nem beteg November 12-én senki sem jelentkezett még vizsgálatra, és egy betegért nem jön el a doktornő, 3-4 emberért viszont már hajlandó lenne.

Ha valaki szeretne ilyen vizsgálatot végeztetni, felméretni az egészségi állapotát a környékről, kérem jelezze! Jelenleg ebben a vizsgálatban bízunk, hátha kimutatná a nagyim betegségének okát, és végre el lehetne kezdeni kezelni.

A vizsgálatról részletesebben: http://www.natursziget.com/page.php?show/articles/view/to pic/egeszseg/artid/20080312szomatoinfra

Az ára 12.000 Ft (igen, sok, tudom) kb. 15-20 percet vesz igénybe. A rendelés 12-18 óra között van.

Bővebb információ: 30/2993-022 (a rendelő telefonszáma).

Köszönöm

1. Torolt_felhasznalo_601542
    2008. november 4. 20:183.

Köszönöm az ötletet, utánanézek a gugliban!

Ha megírod a telefonszámot priviben, megköszönöm

előzmény:
    Torolt_felhasznalo_116446 (2)
    2008-11-04  12:29
  2. Torolt_felhasznalo_116446
    Torolt_felhasznalo_116446
    2008. november 4. 12:292.

Szia!

A kezelésre nem jelentkezek, de talán tudok Neked segíteni. 

Javasolni szeretném a Voll-tesztet. Mivel ezen a környéken laksz, ezért merem ajánlani. Békésen csinálják minden kedden a Csabai úti gyógyszertárban. Előzetesen időpontot kell kérni. 3000 forintot kell fizetni először, utána már ingyenes a kontroll. A kézen és a lábon akupunktúrás pontokon keresztül nézik meg a test állapotát. Google-n rá tudsz keresni. 

Egy próbát megér szerintem, hátha meg tudják mondani, hogy mi lehet a baj oka. 
    Ha kell, akkor priviben meg tudom adni a telefonszámát annak a férfinak, aki csinálja ezt a vizsgálatot.

Javulást kívánok a Nagyinak!!!

előzmény:
    Torolt_felhasznalo_601542 (1)
    2008-11-04  11:06

Címlap