Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Autóbérlés tapasztalat?
2014-07-29 18:031.
Létrehozva: 2014. július 29. 18:03
Sziasztok!
Van itt olyan Valaki, aki bérelt már autót? Szeretném megkérdni, hogy írja le a tapasztalatait, akár negatív, akár pozitív! Mire figyeljünk nagyon. Konkrét tapasztalatok, stb... minden infót nagyon köszönök előre is
Van itt olyan Valaki, aki bérelt már autót? Szeretném megkérdni, hogy írja le a tapasztalatait, akár negatív, akár pozitív! Mire figyeljünk nagyon. Konkrét tapasztalatok, stb... minden infót nagyon köszönök előre is
Sziasztok!
Én őket ajánlanám: RentBen
Kaució nélkül, néhány kattintással lehet autót bérelni Budapesten. Ingyenesen le lehet mondani+van Casco is.
Szia, Mi ugyan külföldön béreltünk, de ezen az oldalon, már többször is: economуbookings.com Szicíliában pl. nagyságrendekkel olcsóbban kaptuk meg ugyanazt az autót, mintha csak besétálunk a kölcsönzőbe.Vicces is volt, mert besétáltunk adott kölcsönzőbe, 3 napra 245 EUR árat mondtak. Erre bementünk egy szállodába, vettünk egy óra internetet, fent ajánlott oldalon foglaltunk egy autót, recepcióssal kinyomtattattuk a vouchert, majd mentünk átvenni az autót: kiderült, hogy ugyanoda, ahol az előbb a 245 EUR-t mondták. Vittük a vouchert 150 EUR-ról, és annyiért is kaptuk ugyanazt az autót.
Szia, Mi ugyan külföldön béreltünk, de ezen az oldalon, már többször is: https://economybookings.com Szicíliában pl. nagyságrendekkel olcsóbban kaptuk meg ugyanazt az autót, mintha csak besétálunk a kölcsönzőbe.Vicces is volt, mert besétáltunk adott kölcsönzőbe, 3 napra 245 EUR árat mondtak. Erre bementünk egy szállodába, vettünk egy óra internetet, fent ajánlott oldalon foglaltunk egy autót, recepcióssal kinyomtattattuk a vouchert, majd mentünk átvenni az autót: kiderült, hogy ugyanoda, ahol az előbb a 245 EUR-t mondták. Vittük a vouchert 150 EUR-ról, és annyiért is kaptuk ugyanazt az autót.
Én többször, rendszeresen bérelek autót. A Pit-stop rent a car-nál szoktam, mert online lehetséges az autóbérlés. Szerintem gyanúsak azok a helyek, ahol nem kérnek kauciót, ahol ez volt, mindig borzalmas állapotú autókat kaptam. Figyeld, hátha vannak akciók is, általában vannak.
Sziasztok!
Mi aránylag még újak vagyunk a piacon, de nagyon jó áraink vannak. Nyugodtan írjatok nekünk az info@carsforyou.hu e-mail címünkre, vagy keressétek fel weboldalunkat ajánlatainkért: www.budapestautoberles.com
Minden kategória megtalálható nálunk, akár rövid, akár hosszú távra gondolkoztok. Autó-bérbeadáson kívül személyszállítással is foglalkozunk! Bátran keressetek az alábbi telefonszámunkon, vagy e-mail címünkön!
Szép napot Nektek! :)
Cars For You
Tel.: + 36/20 482-2556
info@carsforyou.hu
www.budapestautoberles.com
Ebben nincs tapasztalatom, viszont a Vaci uton a Duna Plaza kozeleben van egy Sixt autokolcsonzo.
A Sixt egy nemzetkozi ceg es nekunk jo tapasztalatunk van vele kapcsolatban kulfoldon. Az, hogy a magyarok mit tesznek hozza, azt nem tudom. :-)
De erdemes megnezned.
http://hu.sixt.com/lablec-navigacio/kapcsolat/?L=16
Nemzetkozi cegekkel nem lesz gondod, bar a helyi kepviseletek apro trukkoket azert bevetnek. :-) Ezet nem artana tudni, hogy melyik orszagrol van szo.
De pl. sokszor bereltunk mar autot magyar kozvetito utjan. Sokkal egyszerubb az egsez, itthon kifizeted, ha gond van, jobban szot ertenek a kepviselovel.
Tavaly kapora jott, mert hiaba volt Hertz a kolcsonzo, a helyi szolgaltato karambolos autot akart kiadni. (Csili-vili, mar csak a kilapogatott rendszamon latszott, hogy nagyon torott lehetett valamikor az eleje, meg ha ala neztel.) En meg karambolos autoba nem ulok be.
Hirtelen elfelejtett a kolcsonzos angolul beszelni, meg hogy ezt vegyuk at, mert ebben a kategoriaban nincs masik. :-) mag hajnal volt es mindenki almos, igy felhivtuk a magyar kozvetitot. 5 perc alatt elintezte a masik (nagyob kategorias) zsir uj autot, nem kellett leallni vitatkozni.
Barhol veszed at, ne sajnald az idodet az atvetelkor az alapos atnezesre es az urlapon jelesd a serulest, karcolast. (Keszits magadnak fotot rola)!!!!!!
Ne feledd a potkereket megnezni, gorogok, ciprusiak ezzel szeretnek trukkozni. Ha defektet kapsz, nagyon bajos utkozben gumist keresned, ha a potkerek is sz.r. Raadasul megprobalja kifizettetni veled.
Javaslom, inkabb 4 ajtost berelj. A tolvajok miatt ugyanis az 5 ajtosokbol a kalaptartot altalaban kiveszik. (Lassa a tolvaj, hogy nincs a csomagtartoban semmi, nem erdemes feltorni).
Igy viszont ha megis beleteszel valamit a csomagtartoba, mar messzirol csalogatja a tolvajt, nem tudod igazabol hasznalni.
Inkabb legyen teljesen zart a csomagtarto, kulon ajtoval, ott nem latjak, mi van hatul.
Nagyon keveset kell fizetni, ha tobb sofor vezetheti a jarmuvet, erdemes ezt az opciot is kerned a biztositas miatt.
De vannak boven tapasztalataim, szoval, melyik orszag?
Ha kaukciót kérnek (jobb lenne olyan amelyik nem kér) nem tartják meg valamilyen kitalált ürüggyel?
a nagynevű cégekkel semmi baj
nyaralásra itt béreltem
https://www.discovercarhire.com/
az vezesse csak aki a bérlő, ha másik személy nincs megadva, mert a biztosító nem fizet