Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Elmulik valaha?
Regenyt irhatnek az eletemrol, es foleg arrol ami tortent velem 2 evvel ezelott es amitol meg most sem tudok/akarok szabadulni. Azt mondjak a gondolatainkot mi iranyitjuk de en nem tudom mar, annyira hianyzik annyira szeretnek vele bar csak ketteseben beszelgetni de nem adodik meg hisz ahogy latom a kozossegi oldalon es neha a parkban boldog a csaladjaval en meg h...e liba modon nem tudom elfelejteni. Nem, mert azt mondta hogy kitart mellettunk hogy nem hagy el hogy szeret (o mondta eloszor). Amikor elszakadtunk mert a parja rajott hogy valami van koztunk akkor a szivem tort szet a fajdalomtol, es meg mindig ugy vagyok hogy ujra at akarom elni amit egyutt ateltunk es soha tobbet azt a fajdalmat amit akkor amikor elhagyott. Pedig szeretett, vagy ennyire hulye voltam el elhittem amit mondott mert az jobb volt azt hinni hogy tenyleg szeret.... Elmulik valaha, vissza jon valaha hozzam?
a humorod a regi .. Olyan jo Teged ujra megpillantani
Ha. Szerencséd van nem jön vissza hozzád .