Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Olcso és Jó fogorvostBpen
2004-09-13 15:511.
Létrehozva: 2004. szeptember 13. 15:51
Az a problémám hogy a magán fogászati árak eléggé elharapóztak az utobbi időben.Sztkba meg nem merek menni mert ott a tucatproblémák melett tuti nem fognak velem rendesen foglalkozni és elbarmolják:)
kb 3 fogorvosnál voltam eddig és egyikkel se voltam megelégedve.Sajnos nagyon érzékeny a fogamé s ha nincs rendesen megcsinálva kidobálja a töméseket:)
És ezt el ismondtam a fogorvosoknak akik persze figyelmen kivül hagyták és most persze ujra elkérnék a tömési árat:/
Ezért szeretnék olyan fogorvosi rendelő cimeket kapni aki már volt ott és tudja hogy rendesen megbizhatoan dolgozik odafigyel ha probléma van nem ujabb pénzekért javitja ki a saját hibáját.
És hogy kb mennyiért töm meg ilyesmi.
Ha valaki tud fogszabályzóst is aki szintén megbizhato és nem rettenet drága pls jelezze nekem!
köszi!
kb 3 fogorvosnál voltam eddig és egyikkel se voltam megelégedve.Sajnos nagyon érzékeny a fogamé s ha nincs rendesen megcsinálva kidobálja a töméseket:)
És ezt el ismondtam a fogorvosoknak akik persze figyelmen kivül hagyták és most persze ujra elkérnék a tömési árat:/
Ezért szeretnék olyan fogorvosi rendelő cimeket kapni aki már volt ott és tudja hogy rendesen megbizhatoan dolgozik odafigyel ha probléma van nem ujabb pénzekért javitja ki a saját hibáját.
És hogy kb mennyiért töm meg ilyesmi.
Ha valaki tud fogszabályzóst is aki szintén megbizhato és nem rettenet drága pls jelezze nekem!
köszi!
A gyerekeknek a fogszabályzást a Budaörs Dental-ban csinálták. Szuper profi, nagyon kedves fogorvosok fogadtak. A gyerekek sem féltek. A rendelő hangulata is nagyon barátságos, családias, és a személyzet is mosolygós. Az árak pedig teljesen korrektek voltak!
Szia!
Én Dr. Lator Éva doktornőt tudom ajánlani, ő a 13. kerületben rendel, nagyon kedves és szakmailag kiváló, évek óta járok hozzá. evadental.hu itt tudsz elérhetőséget találni hozzá. Én csak ajánlani tudom őt!