Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Bizsuk olcsón?
2008-04-15 15:191.

Létrehozva: 2008. Április 15. 15:19
Sziasztok!
Nem tudnátok üzleteket mondani, ahol jó áron tudok vásárolni bizsukat, elsősorban fülbevalókat és nyakláncokat, gyűrűket.
Kínai üzletekben láttam szépeket egész jó áron, de félek h nem tartanak sokáig. Bijuo Brigitte meg társai horror áron adják őket
Tippek?
Budapest és Szentendre térségben!
Szia!
Én ezen az oldalon vettem már több alkalommal divatos bizsu ékszereket : bizsuland.hu
Az ékszer mindig, rendben megérkezett és van amelyiket már 1 éve hordon napi rendszerességgel és tökéletes. Csak ajánlani tudom!
Helló!
Ha gondolod bekukkanthatsz hozzánk!
Ingyenes szállítási költséggel vagy személyes átvétel is lehetséges plusz ajándék ékszert adunk a rendelt ékszeredhez.
https://xpekszer.hu/
az ajándék ékszerek pedig itt vannak.
https://xpekszer.hu/shop_artspec.php?artspec=2
:o)))
Láttad, hogy ami eggyel feljebb, a lépcső mellett vami van másik bizsus, ott szinte minden dupla ár ? Ráadásul nem is volt, ami tetszett nekünk.
Szia!
A mammut I-ben, a legalsó szinten ( földszinttől lejebb) a könyves bolttal szemben van egy nagyon jó bizsus, szín szerint vannak kirakva a nyakláncok, karkötők, gyűrűk, hajcsatok, hajgumik, minden ami hajba való stb...
én ott szoktam vásárolni!
Mammut 1 legalsó szint.
Állat jó fülbevalók, nyakláncok vannak !
És ott kb milyen árban vannak? jobb vagy baloldaliban szoktad? Mondjuk szerintem egységárasok...
Nem is kell h tartósak legyenek, mert amit pl 2 éve vettem, nem venném fel, mert már kiment a divatból
Szia.Én mindig az Ázsiában vásárolom a bizsukat(imádom Őket)és hidd el,a Brigitte semmivel sem tartósabb...