Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Érzékeny bőr smink???
2004-09-08 10:501.
Létrehozva: 2004. szeptember 8. 10:50
Sziasztok!!!
Totál ki vagyok akadva, mert rendkívül érzékeny a bőröm...úgy két hónapja hámlik a szemhéjam és viszket, nagyon kellemetlen :-((( rászántam magam elment bőrgyógyóhoz és egyértelműen ilyen kozemetikumok okozzák az allergiát nálam.
Na most, nagyon karikás a szemem és nem tudom..ill. akarom megtenni, h ne használjak dekorkozmetikumokat...na értitek :-))
Viszont már a következők nem jöhetnek szóba: Astor, Maybelline, Clinique(!!!), Oriflame, Avon, Max Factor..kb. ennyit próbáltam, de egyik sem vált be :-(( és most el vagyok keseredve....ha valaki tud még ajánlani vmit, tegye meg!!!
Köszönöm
Ui: és ne gyertek a hiúsági kérdéssel...harminc fele már nem változik meg az ember lánya :-)))
Totál ki vagyok akadva, mert rendkívül érzékeny a bőröm...úgy két hónapja hámlik a szemhéjam és viszket, nagyon kellemetlen :-((( rászántam magam elment bőrgyógyóhoz és egyértelműen ilyen kozemetikumok okozzák az allergiát nálam.
Na most, nagyon karikás a szemem és nem tudom..ill. akarom megtenni, h ne használjak dekorkozmetikumokat...na értitek :-))
Viszont már a következők nem jöhetnek szóba: Astor, Maybelline, Clinique(!!!), Oriflame, Avon, Max Factor..kb. ennyit próbáltam, de egyik sem vált be :-(( és most el vagyok keseredve....ha valaki tud még ajánlani vmit, tegye meg!!!
Köszönöm
Ui: és ne gyertek a hiúsági kérdéssel...harminc fele már nem változik meg az ember lánya :-)))
Bőrgyógyásszal beszéltél már? Dr. Bálint Ágnes tudom ajánlani.
i. d. Bare Escentuals Makeup
En magam nem tudom milyen, az en böröm nem reagalt meg eleteben sminkre.
Szia, klandika.
Ajánljatok valamit, de csak úgy, ha ki lehet próbálni és nem kell megvenni súlyos ezresekért, hogy utána vagy a kukában landoljon vagy valamelyik barátnő élvezze:)))
Legutóbb egy 6300. -Ft-ot Vichyt (Myokine)próbáltam ki, két percen belül kiütött, pedig állítólag hipoallergén. A gyógyszertári krémek is csak ideig-óráig használtak. . .
Várom a tanácsokat!
Igy van, ez igaz, nem zarjak ki, csak kevesebb bennuk az irritalo anyag.
A Reti-c-t szeretném majd kipróbálni.
azért vigyázni kell ezekkel hypo-allergén termékekkel is, mert ezek sem zárják ki az esetleges bőrirritáció veszélyét!
Szerintem próbáld ki az Artistry-t az Amwaytől. Nem tudom, van-e Amway termékforgalmazó a közeledben, de itt az nlc-n pár napja láttam, hogy vki itt hirdeti magát ezzel.
Az Artistry nagyon jó, bár meg kell mondjam, baromi drága. Viszont, ha nem jön be és eseleg okoz bőrpanaszokat, 90 napig vissza fogják adni a pénzedet. Remélem, tudtam segíteni.
Most ilyen gyógyóban kikevert lemosót, krémes lemosót és krémet kaptam. . . az egész került 168. - forintba ha bejön akkor ezeket fogom használni. . . de korrektort sajna nem tudnak keverni :-(((((((((((
Ami a szememre karikailag nagyon jó, az nem dekorkozmetikum ugyan, a Vichy.
Dekorban minimálisat használok, ráadásul parlagfűallergiás is vagyok, így a szememre semmit. Nyugalmi időszakban kozmetikussal festetem a pilláimat, akkor nem kell spirál.
Alapozóból bírom a Max Factort. Néha használom a L'Oreal Visible lift szinezett szemkarikátlanítóját, ami korrektorként is jó.
Hátha. . . amúgy részvétem:((
Némely gyógyszertárban készítenek hidratáló krémet. Próbáld ki őket, talán nem is annyira drágák!
Sok sikert!
Bőrdokid nem ajánlott esetleg vmi dekorterméket?
Azon gondolkodom, h mely termékekben nincs semmi irritáló anyag. . . szerintem nincs olyan:(
Body shop ugyan nincs Mo-on, de egy leányvállalatuk nyitott boltot Body basics néven. . régebben a Madách térnél volt üzletük és asszem most A lurdy-ban van boltjuk. Természetes alapanyagú termékeket forgalmaznak, talán oda benézhetnél. Vagy kérdezz meg egy megbizható kozmetikust.