Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
,Szép bőr' tabletta
2004-10-24 19:111.
Torolt_felhasznalo_968256
Létrehozva: 2004. október 24. 19:11
Sziasztok!
Kinek van valami tapasztalata a Szép bőr (Clear Complex)tablettával kapcsolatban?Tényleg hatásos a pattanások ellen?
A gyógynövényboltokban láttam egy másik terméket is:BIONAL Pure skin, szerintetek érdemes szedni?Pattanásokkal küzdök és már elég sok mindent megpróbáltam,ezért gondoltam ezekre a ,csodaszerekre'.Várom a tapasztalatokat!:-)
Kinek van valami tapasztalata a Szép bőr (Clear Complex)tablettával kapcsolatban?Tényleg hatásos a pattanások ellen?
A gyógynövényboltokban láttam egy másik terméket is:BIONAL Pure skin, szerintetek érdemes szedni?Pattanásokkal küzdök és már elég sok mindent megpróbáltam,ezért gondoltam ezekre a ,csodaszerekre'.Várom a tapasztalatokat!:-)
Én is sok mindent próbálgattam, de aztán bőrgyógyásztól (dr. Bálitn Ágnestől) kértem tanácsot, mert nagyon érzékeny a bőröm.
Igen, mikor hallottam róla ki is próbáltam.
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Pure Skin tabletta kapható patikában, vagy orvossal is fel kell iratni????
Nekem is hasonló problémáim voltak , de sikerült találni egy új vitamin készítményt amit kb. egy hónapja szedek: A neve : Biovanne (szépség kapszula) és gyógyszertárban lehet kapni. Ára: kb. 1000 Ft és 20 napra elég.
Előtte én is mindenfélét kipróbáltam, de sajnos nem sok eredménnyel.
Ennek már 1 hét után látszott a hatása. Van valakinek tapasztalata ezzel a készítménnyel?
Nekem is hasonló problémáim voltak , de sikerült találni egy új vitamin készítményt amit kb. egy hónapja szedek: A neve : Biovanne (szépség kapszula) és gyógyszertárban lehet kapni. Ára: kb. 1000 Ft és 20 napra elég.
Előtte én is mindenfélét kipróbáltam, de sajnos nem sok eredménnyel.
Ennek már 1 hét után látszott a hatása. Van valakinek tapasztalata ezzel a készítménnyel?
Nagyon köszönöm a válaszod, és sokat segítettél. Azt hiszem, kipróbálom, mert nagyon sokat szenvedek a bőrömmel!! Remélem nekem is használni fog!
Puszi
Napsugár
Remélem, segítettem. :-) Annyit még hozzá, hogy egy hónapja használom, és egész máshogy nézek ki, mint előtte, de már pár nap után (!) volt eredmény. Eleinte naponta kétszer mostam vele az arcom, most már csak egyszer, hogy ne szárítson annyira. Sok sikert! :-)
Ez az arclemosó zselé csak gyógyszertárban kapható? Kell recept hozzá? És mennyibe kerül?
Előre is köszönöm a válaszod!
Üdv. Napsugár
És ez a készítmény, amit írtál, nem szárítja nagyon a bőrt?Vagy ezt csak a mitesszerekre, pattikra kell kenni?. . Mert a pofim normál bőrű és a pattik elleni kémek azt kiszárítják. Nekem 2 krém kéne. VAgy vmi vegyes bőrre való. Most a Clean and Cleareket használom és egész jó. Meg néha járok kozmetikushoz, meg nyáron szépen rendbejött az arcom, de félek, hogy télen megint több lesz.
17 éves lány vagyok. . . és csak az arcomon vannak pattanások. . ott is leginkább mitesszerek és csak a T vonalban. A hátamon nincs. Roaccuttant nem szeretnék szedni. Most láttam ezt a Pure Skint. Hatásos?És mik a mellékhatásai???
üdv.
Persze, hogy nem kell mindent elhinni, de sajnos nem mindenkinek ugyanúgy reagál a szervezete a hormonokra. Nekem is csudaszép lett tőle a bőröm, dúsabb lett a hajam, de mérlegelnem kellett, hogy mi éri meg jobban. (A fejfájás nálam is jelntkezett). A másik negatívum, hogy amint abbahagytam visszajöttek a pattanások is:-(
Én is úgy tudom, hogy a mellékhatásai miatt már nem is szívesen írják fel a Diane-t, persze ez orvostól is függ. Nekem egy barátnőm szedte fél évig, és a hátán levő bőrhibákat el is tüntette, de aztán visszaváltott az előző fogamzásgátlójára. Az orvos így javasolta.
Milyen konkrét mellékhatásai voltak/vannak a Diane35-nek? Kérlek ha tudod, írd meg privibe. Számomra nagyon fontos. Köszi előre is.
Üdv. Lky.
A diane35-t én is szedtem két évig. Valóban nagyon jó, megszüntette a pattanásokat, nem fájt a hasam a menses előtt. . . De sajnos több rossz mellékhatása volt mint jó, ezért inkább abbahagytam. A Szép bőr tabletta ugye nem azonos a Pure Skin-el?
21 éves vagyok, de már általános iskolás korom óta szenvedek a pattanások miatt. Én is sok mindent kipróbáltam, de ami igazán hatott az a Dyane fogamzásgátló tabletta, mely kifejezetten megszünteti a problémát. A gond ott van, hogy abba kellett hagynom a szedését (3 év után), mert felborította a havi ciklust. De én bátran ajánlom mindenkinek.
Tud valaki valami csodaszert? Ami belsőleg segít!
Én szedtem a Pure Skint-t, a hámlásos, zsíros szeboreát csillapítja, visszahúzza, viszont a premenstruációs gyulladt pattanásokat nem. Ezt a premenstruációs tünetet nálam a Q10+E-vitamin szüntette meg. Még most is folyamatosan szedem, igaz, kóros fáradtság miatt kezdtem el. Azóta is szedem.